- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Nem értem ezt huzavonát. Én mindkét felületet használom: a Google Dokumentumokat és a OneDrive online szerkesztőjét is. Ráadásul mindkettőre van androidos alkalmazás (persze kevesebb funkcióval mint az online változat), így a mobilitással sincs gond.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Parallaxis #7 üzenetére
Az rendben, hogy letölti ezeket az alkalmazásokat. De ha ezeket eltávolítod, akkor már nem tudsz új dokumentumot létrehozni a Drive alkalmazásban?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Parallaxis #5 üzenetére
Nálad már frissült és ez történt?
Való igaz, hogy a Playen május 1. dátummal friss verzió érkezett és még nem kaptam meg, ám csak ezeket látom a leírásban:
- new 1x1 widget for faster document scanning
- support for animated gifs
- bug fixes -
petipetya
nagyúr
"A keresőóriás elvett néhány funkciót a Drive felhő alapú tárhelyhez kapcsolódó alkalmazásból, melyeket ezentúl különálló programok segítségével vehetünk igénybe"
Ez nem igaz, mert ugyanúgy elérhető a word/excel dokumentumok létrehozása és szerkesztése az androidos Drive alkalmazásban.Kipróbáltam ezeket és semmilyen különbséget nem látok aközött, hogy a dedikált Drive alkalmazással nyitok meg és szerkesztek valamit, vagy ezekkel az újonnan publikált Dokumentumok/Táblázatok alkalmazással. Mivel nekem fent van a Drive, így a fentebb említett két külön alkalmazásnak nincs létjogosultsága a telómon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest