- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Ma frissítette a google mindkettőt, már egyik sem FC-zik...
Boldogság van -
kymco
veterán
Azt már láttam, hogy más is küszködik FC-vel, mert téma az xda-n is....
-
kymco
veterán
Mitől fc-zhet vajon? Volt újraindítás, cache, dalvik cache törlés...
-
kymco
veterán
Feltettem mindkettőt, de nekem mindkettő fc-zik.
-
Keem1
veterán
Azt hittem, hogy a QuickOffice-t idovel integraljak a Drive-ba, erre tessek, adtak a sz*rnak egy pofont
-
Jaja, porog, volt par multiceg, aki kiprobalta, aztan visszamenekult Exchange-re meg Office-ra. (Tudok olyanrol is, aki pont akkor allt at self-hosted Exchange-rol, amikor kiderult az NSA-ugy, hat, kepzelheted, hogy hullottak a fejek.)
Nyilvan az Apps is fizetos, tehat egy pillanatra felejtsd el a koltsegeket, es azt kerdezd meg magadtol, hogy hogy pusztan funkcionalitasban a Google Apps vagy az Office 365/2013 a gazdagabb.
-
petipetya
nagyúr
-
madd dogg
senior tag
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Ja, tök jó a széttagoltság.
-
youngboy
senior tag
Engem is inkább az érdekelne, hogy mi lesz az irány a Quick Office-mellett. Megnyitottam ugyanazt mindegyikkel és kísérteties a hasonlóság.
-
válasz
dozsabalint #35 üzenetére
> Per pill nem, de nagyon szeretne.
Ultima ratio
-
-
Воланд
titán
válasz
dozsabalint #33 üzenetére
nem, nem abbol el.
-
petipetya
nagyúr
Nem értem ezt huzavonát. Én mindkét felületet használom: a Google Dokumentumokat és a OneDrive online szerkesztőjét is. Ráadásul mindkettőre van androidos alkalmazás (persze kevesebb funkcióval mint az online változat), így a mobilitással sincs gond.
-
kolosanyi
veterán
válasz
dozsabalint #23 üzenetére
Ez oké, csak az engem nem boldogít, hogy elég lenne a kevesebb tudás is, a fél világ a MS termékeit használja, muszáj nekem is ha nem akarok nyűglődni a kompatibilitással.
(#27) edward2
De mondom, hogy nem az interneten meg a Microsofton van a hangsúly, hanem azon, hogy egy nyavadt formázás mennyire esik szét, tudsz-e animációkat beállítani, multimédiás tartalmakat beilleszteni, rendesen szemléltetni stb. Egy jó előadás nem csak annyi, hogy ott a szöveg fekete betűkkel a fehér háttér előtt azt kész. Sokkal inkább a Prezi, ha már online felület, de biztosabb ha rendesen pendriveról megtartod az előadást egy normál offline irodai programból. A Libre Office jó lenne, csak nem az, mert ott is szétesik minden, az meg ciki. -
edward2
addikt
válasz
kolosanyi #21 üzenetére
Még mindig nem értem minek kell neked MS. Mondom van net: a docsban készült prezit onnan mutatom be mindenféle ócska office és társai nélkül.
Amúgy tudnál nekem olyan konkrét példákat sorolni amit a Gdrive féle prezentáció nem tud?? Továbbá erősen kételkedem abban, hogy attól leszek produktív mert MS office-t használok.
-
Воланд
titán
válasz
miert, az office online nem erheto el mindenhonnan ingyenesen? de.
-
negyedes
addikt
válasz
ja kukazza majd 20 eves formutamot amit az egesz vilag ismer es hasznal...
az office app-ok nem kispista atlgajuzernak lettek irva, nem hiaba kell 356-os elofizu hozza.
-
kolosanyi
veterán
Amíg nem akarsz szerkeszteni, nincs vele baj, de ha már egy helyesírási hiba kijavításánál komolyabb műveletet akarsz csinálni vele, elvérzik.
(#18) edward2
Amennyiben egy átlag ember nem akar összerakni egy prezentációt, amit a munkahelyi gépén Power Point alól megnyitna - mert ugye az van mindenhol - akkor tényleg. -
kolosanyi
veterán
Ezek tiszta idióták. Külön volt a Docs, akkor jött a Drive, mindent összevontak, akkor most megint szétdarabolják, de közben már ott a Quickoffice is... Döntsék már el, hogy mi a fenét akarnak ebből az egészből kihozni, mert hiába lenne adott minden egy jó MS Office konkurenshez, ha töketlenkednek.
(#15) legiaap
Igen, csak ez nem sok mindent tud felmutatni az ingyenességen kívül. -
madd dogg
senior tag
Hogy ez mekkora szar így. Ahelyett, hogy egységesítenének, még tovább darabolnak.
-
Lambach
tag
Ezekben lesz/van nyelvi ellenőrzés funkció?
-
Most frissítettem a Drive-ot, és ezek nélkül nem lehet új dokumentumot létrehozni benne. Egyből feldobja, hogy telepítsem a Dokumentumokat, vagy arra nyomok, hogy telepítés, vagy arra, hogy bezárás. Bezárás esetén visszalép, és nem történik semmi. Megnyitni meg lehet már meglévőt külső appal, pl quickoffice, vagy más doksikezelővel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Parallaxis #7 üzenetére
Az rendben, hogy letölti ezeket az alkalmazásokat. De ha ezeket eltávolítod, akkor már nem tudsz új dokumentumot létrehozni a Drive alkalmazásban?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Parallaxis #5 üzenetére
Nálad már frissült és ez történt?
Való igaz, hogy a Playen május 1. dátummal friss verzió érkezett és még nem kaptam meg, ám csak ezeket látom a leírásban:
- new 1x1 widget for faster document scanning
- support for animated gifs
- bug fixes -
-
G_Gabi
csendes tag
Mivel tud többet mint a szintén Google, Quickoffice?
-
petipetya
nagyúr
"A keresőóriás elvett néhány funkciót a Drive felhő alapú tárhelyhez kapcsolódó alkalmazásból, melyeket ezentúl különálló programok segítségével vehetünk igénybe"
Ez nem igaz, mert ugyanúgy elérhető a word/excel dokumentumok létrehozása és szerkesztése az androidos Drive alkalmazásban.Kipróbáltam ezeket és semmilyen különbséget nem látok aközött, hogy a dedikált Drive alkalmazással nyitok meg és szerkesztek valamit, vagy ezekkel az újonnan publikált Dokumentumok/Táblázatok alkalmazással. Mivel nekem fent van a Drive, így a fentebb említett két külön alkalmazásnak nincs létjogosultsága a telómon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest