- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én már el vesztettem a fonalat ennél a játéknál,az első évad részeit mind végig játszottam aztán kicsit el maradtam a dolgokkal.Hány évada van már akkor,meg hány része?Valaki le tudná írni vagy valami oldal ahol fel van sorolva pontosan minden?
-
antikomcsi
veterán
Eddig az első két epizódot "játszottam" végig, és tulajdonképpen tetszik is a sztori, de ez már valahogy még annyira sem játék, mint az első két évad volt. Ez már szinte teljes egészében egy sorozat. Az, hogy kétszer belepiszkálok, meg három négyszer adok valami választ, már nem igazán játék.
Ráadásul szerintem nagyon rövid is egy epizód. Ha a Misót mini szériának nevezték, akkor ez miért nem az? Azért mert nem három, hanem öt részes? Még az öt rész egyszerre történő megtekintésénél is nagyon rövid a "játékidő".
Amikor azt mondom, hogy többre számítottam, azt szó szerint kell érteni, ha már egy sztorit kapunk játék helyett, akkor hadd élvezze az a szerencsétlen rajongó minél tovább, ne csak ilyen röpke ideig, míg tart jelenleg egy-egy rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest