- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Eddig az első két epizódot "játszottam" végig, és tulajdonképpen tetszik is a sztori, de ez már valahogy még annyira sem játék, mint az első két évad volt. Ez már szinte teljes egészében egy sorozat. Az, hogy kétszer belepiszkálok, meg három négyszer adok valami választ, már nem igazán játék.
Ráadásul szerintem nagyon rövid is egy epizód. Ha a Misót mini szériának nevezték, akkor ez miért nem az? Azért mert nem három, hanem öt részes? Még az öt rész egyszerre történő megtekintésénél is nagyon rövid a "játékidő".
Amikor azt mondom, hogy többre számítottam, azt szó szerint kell érteni, ha már egy sztorit kapunk játék helyett, akkor hadd élvezze az a szerencsétlen rajongó minél tovább, ne csak ilyen röpke ideig, míg tart jelenleg egy-egy rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest