Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Én is azok között vagyok, aki örül, hogy jön PC-re. PS4-n kezdtem el vele játszani, de amikor megtudtam, hogy jön PC-re, ott is hagytam. Számomra a célzás néha nehézkes volt kontrollerrel (főleg, amikor a gyenge pontokat próbáltam volna célozni), bár nem is vagyok annyira gyakorlott konzol játékos (de pl. God of War-al semmi bajom nem volt e téren, bár kicsit más a kettő).
Én is mindenképp megveszem PC-n és ott játszom végig. A vas meg van hozzá, bár az 1600x kicsit határeset, de gondolom GPU jobban kell majd hozzá. Már előttem is írták, remélem kap majd valami magyar feliratot is. Én örülnék neki.
Cyberpunk előtt még jó lenne kipörgetni, de majd meglátjuk mi lesz a vége.
PS4-en (sima ps4-n játszottam) gyönyörűen nézett ki HDR mellett, nem egyszer léptem fotómódba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged