- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Visszatér a Pebble
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldister
tag
Nem olyan kedvezmény amit telora is be lehet váltani? A diákon kívül
-
-Skylake-
addikt
válasz Ankhiszesz #194 üzenetére
Ahh, butorokat siman offolnam a helyedbe. Konyv helyett Play Books, DVD helyett Play Movies, zenealbumok helyett Play Music, dobozos jatek helyett Play Games. Hat neviccelj, lassan mar hiaba veszed meg a polcot nem tudsz mit rarakni :D mond meg asszonynak , hogy ne hasznaljon annyi sminket amugy is szep , igy legalabb nem foglal helyet , aztan vegyel egy 7 prot :D
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
kutyek
senior tag
Ez így nem igaz. Ha nincs külsérelmi nyom vagy bármilyen rendeltetés ellenes használatra utaló jel ÉS a készülék nem teljesíti a nyomáspróbát, akkor természetesen kötelesek javítani a beázás miatti károkat is. Akkor is, ha amúgy általánosan kizárják a beázásos károkat. Ez szavatossági (jogi) kérdés. Nem véletlen, hogy ahol van "rendes" IP minősítés, ott a szerviz folyamat nyomáspróbával indul, és azzal is végződik...
Én 3 év alatt több, mint 100x voltam vízben az S7e-vel, és bár sokszorosan megsértettem a felhasználási feltételeket, soha nem ázott be. Engem meggyőzött a (hivatalosan minősített) IP védelem. -
veterán
válasz brainticket #190 üzenetére
Ja. Aztán rendelheted meg saját költségen, külön. Így hozzák vissza a telefon ingyen postáját, vagy mi?
-
CptAdamica
veterán
Na, nem bírtam ki, megoldottam, hogy ma megrendeljem. Május 22.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Ankhiszesz
tag
Végre egy telefon (7 pro) amire azt mondom, hogy érdemes lenne megvennem, mert egy jó nekem való készüléknek néz ki erre pont nem lesz rá egy kanyim se Lakást is most kell teljesem felújítanom, hogy lakható legyen, venni gamer pc-t a 0-ról, tv-t, bútorokat, az autóban vezérlést cserélni, ráadásul a váltó is most halt meg kompletten a kocsiban… ezért megutáltam, de lábra állítom (hogy el tudjam adni) és veszek inkább egy új autót... szóval majd pár év múlva valami más telefon, addig kihúzza a P9 (...vagy nem és előveszek a fiókból valami még régebbit)
Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
hcpety
tag
válasz Albigator #184 üzenetére
Nem is írtam, hogy sértő, én sem sértődtem meg. Csak nem értem miért kell megindokolni a választást. A kérdésed végén lévő smile sok mindent elárul. Kijön az új AMG G63 és G65 és ha a G65-t mellett teszem le a voksom, akkor már azt indokolnom kell? Miért? Te miért nem egy Redmi telót vettél a OnePlus 5 helyett? Nem kell válaszolnod - nem érdekel - csak érzékeltetni szeretném, hogy miről beszélek.
-
ctvagyok
őstag
Szerintem idén az iPhone is nagyobb képfrissítéssel rendelkező kijelzőt fog kapni, azért dobták be ezt a kínaiak.
Nekem nagyon tetszik a pro. A 2k 90Hz kijelző nagyon kellene. Úgy érzem be kellene cserélni rá a p30 at, de nagyon hiányozna a jó aksi idő még a kamera. Már várom a részletes teszteket, aztán meglátom. Szerintem nagyon ígéretes készülék. -
veterán
Sandstone / Carbon hátlppal sikerült rendelnie valakinek? Eleve 11-kor nyitottak a 10 helyett (5 secnél frissítettem a böngészőt, és 59 percre ugrott vissza), de hátlapokra azóta is coming soon-t ír. Anélkül pedig nem veszek telefont sem...
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
Semmi sértő nem volt a hozzászólásomba szerintem...
Komolyan érdekelt a dolog. Mikor anno vettem az OP5-öm, tudtam a 6 GB RAM is elég lenne de a nagyobb tárhely miatt döntöttem a 8/128-as változat mellett. Sose használtam/használhattam ki a 8 gigát..
Hidd el nem irigykedem ha valakinek 12 GB memóriával szerelt telefonja van/lesz nekem meg "csak" 8.
A szánalmas inkább te vagy, hogy normálisan nem tudsz választ adni... Marad az E penis növelés számodra, ha már a.....[ Szerkesztve ]
-
wintikek
tag
válasz Linkin1994 #177 üzenetére
Gyors, legrosszabb esetben is egy hét. Kijelző/akksi csere ilyen 3 munkanap szokott lenni nagy átlagba.
DHL futár jön a telefonér, ő viszi Lengyel/Csehországba és DHL is hozza vissza. -
kcsa
veterán
-
Linkin1994
senior tag
Sose volt még Oneplus-om a garanciás ügyintézés mennyire gyors?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
kcsa
veterán
-
total90
veterán
válasz brainticket #163 üzenetére
Nálam is, meg is rendeltem. Május 22-én érkezik
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Albigator
őstag
Amúgy a sima 7-es nem drága, de mivel tkp ez egy light változat nem igazán éri meg ezt vásárolni, mert ott a sok mindenben jobb PRO ami az eddigi OP vonalat képviseli igazából.
A 100 k különbség nem tudom honnan jött pontosan, nem is megyek bele vitába ezzel kapcsolatban inkább.. De a többi csúcskészüléknek egyértelműen csökken az ára folyamatosan, addig az OP-nak nem (ha az ember jót akar magának a gyártótól veszi meg úgyis).[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Mennyibe kerül a 7pro? 749 micsoda? Dollár, euró, vagy font?
Bocs a láma kérdésért.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
brainticket
aktív tag
alapból az 1 méteres kábellel jön a telefon?
csak mert rendeltem hozzá egy másfél métereset -
Albigator
őstag
Aki a 12 GB memóriával szereltet veszi, elmondaná minek?
Ugyebár 256 gigás tárhellyel rendelkezőt 8 gigával is lehet kapni. -
Kokzor
aktív tag
Megváltozott a cikk címe.
-
total90
veterán
-
Juhaszatti
addikt
válasz brainticket #152 üzenetére
De ha nem játszol, az sem 10%-ot tölt bele fél óra alatt. Nem véletlen válaszolta azt, amit.
-
Laci.M
senior tag
válasz Linkin1994 #151 üzenetére
A lényeg, hogy a telefonnak semmi baja nem lesz a gyorstöltéstől. A Oneplus-é az egyik legjobb a piacon, nem teszi tönkre az akksit a használata.
Aláírás
-
szkaroly
senior tag
Tavaly elkezdte majmolni a Huawei a Samsungot, most pedig a OnePlus majmolja a Huawei-t. Nyomjunk bele minden fejlesztést a Pro-ba, semmit az alapmodellbe (így mindenki a Pro-t veszi úgyis) és legyen a sz.r edge kijelző. Gratulálok ezeknek is.
Poco F6
-
Juhaszatti
addikt
válasz brainticket #143 üzenetére
A grafikonodon nem simán csak használat közben szerepel, hanem játék közben. Böngészés közben az S7 Edge például elég gyorsan feltölt (még ha lassabban is mint a OnePlus). A játék közbeni töltés valószínűleg sokkal kevesebb ember számára releváns.
Az S10+ ugyanazt a Quick Charge 2 technológiát használja mint az S7 Edge.A Note 10-el jön elvileg az új gyorstöltési technológia is.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Másodpercekkel a store megnyitása után már nem volt elérhető a 12/256
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
brainticket
aktív tag
válasz Linkin1994 #151 üzenetére
nem csak játékról van szó, nyilván mindenki máshogy használja a telefonját, ha egész nap úton vagyok, hazaérek és van kb fél órám tölteni mielőtt újra elindulok akkor nem mindegy hogy 10%-ot tölt a telefon vagy majdnem egy napi enerigát mint a oneplus.
-
Linkin1994
senior tag
válasz brainticket #143 üzenetére
Ki az aki annyit nem bír ki míg feltölt a telefon és utána játszik?
Emberi hülyeség.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest