- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tiszta, de ez akkor Bay Trail atomokhoz is jó?
-
-
lev258
veterán
Az utóbbi időben az AMD aktívabb részvételével az a nyílt driver is látványosabban fejlődik, míg az Nvidia-s nyílt fejlesztői még mindig magukra vannak utalva.
-
Zoli0726
aktív tag
Én is nemrég vettem észre, hogy egy régi integrált Intel igp 32 mb rammal mennyivel gyorsabb Linux alatt, mint egy 7000 szériás gf. Teljesen simán elviszi a unity-t.
-
PuMbA
titán
Ez biztos így van, de hasonlítsunk inkább ahhoz, hogy én Linux alatt egy régebbi ATI-n nem tudok videót nézni, mert szakad a kép (2 év bugreportolás után feladtam a harcot és feltettem egy Windowst). Az Intel driverén legalább működik minden és nincsenek használhatatlanságot gátló hibák, mint más gyártóknál
-
PuMbA
titán
Nekik van a legkomolyabb open source driverük és csapatuk
Nem tudom, hogy mi a gond, csomó dolgot ők támogatnak elsőként (pl. OpenGL) és állandó a fejlesztés/fejlődés. Hivatalos oldal
-
törölt tag
pl. a titanfall-hoz minek javítás, kétlem, hogy menne igp-n
egyébként én is egy i3-as igp-jét használom, régebbi és casual játékokhoz tökéletes, de komoly AAA címeket eszembe se jutna játszani rajta. -
buherton
őstag
Mikor kezdenek el foglalkozni azzal, hogy Linuxra is írjanak drivert? Vagy legalább támogatni kellene egy csapatot, hogy egy jó drivert arra is legyen már.
-
alevan
őstag
Az Intel a fentiek mellett számos lényeges hibát is kijavít a driver, illetve gyorsul a Haswell processzorok IGP-jében található fixfunkciós JPEG/MJPEG dekódoló is, ezt azonban egyetlen program, illetve még a Windows sem használja, így csupán elméleti extráról van szó.
Mely az a program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest