- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildpig
tag
"Your Freesync monitor has to have DisplayPort 1.2/1.4. Any HDMI implementation of Freesync will not work at this time, even if the monitor does technically support Freesync."
Talán majd egy későbbi driver. De állítólag Linus említette a CES közvetítésében hogy tervezgeti az nV, szóval rebezsgetni azért rebezsgetik.
-
wildpig
tag
Nekem az ingás cuccon is látszik a különbség. Nem töri annyira az ingát a tearing, és ha forgatom körbe a kamerát, sokkal fluidabban megy a kép. Más tesztről én sem tudok. Ezt találtam még, nem tudom mennyire kamu:
https://www.testufo.com/gsyncSzerk: Valszeg' nagyon, áthúztam a nem freesync monitorra, és ugyanolyan volt ott is.
-
wildpig
tag
Pedig ezt kéne.
Nekem például Tomb Raiderben ha mindent kimaxolok 1080p-ben, 50FPS-ig visszazuhan a cucc ha például magasabb helyekről nézek le, és közben futkosok. 50-re dropptól eddig téptem a hajam, most ez megszűnt. Mármint nem a drop, hanem a hajtépés. Ha nem nézek fel az FPS számlálóra akkor nem mondom meg mikor történik a gebasz. -
wildpig
tag
Samung U24E850R+GTX1070-en tesztelve, tökéletesen működik, pedig nincs is Samu a listában. Először nem jelent meg az nV panelben, már majdnem elengedtem, aztán megláttam a monitor menüjében hogy ott sem ártana bekapcsolni.
SOTTR, BF1, és GTAV tesztelve. Perfetto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Macrodroid
- 3D nyomtatás
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest