- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
geratn
tag
Elmarad a wow faktor, akinek megvan a 60fps azok nem igazán látnak majd különbséget v-sync-hez képest, viszont ahol beesik 50 fps köré ott lehet egy kis javulás, simít azért arrafelé, de ez nagyban függ a monitor típusától.
-
geratn
tag
Szerintem nem érdemes nagy csodákra várni, nem hiába csak egy tucat monitor ment át a teszteken, LG 27UD68P-B + 2070 és lényegében működik, de Pendulum G-Sync demóban 3840x2160px FPS: 41-58 fps között működik ahogy eléri a 60-at törni kezd a kép és 40 alatt szintén. FH4-ben fixált 60 fps-el jó, de időnként furcsa droppot-szerű törést ad, ami sima v-sync mellet nem tapasztalható, de váltakozó fps-en is töri rendesen. Mindeközben nvidia vezérlőpultban G-Sync Compatible Indicator bekapcsolva volt, a visszajelzés miatt. Mindenesetre próbálgatom még Pendulumban 50fps-en határozottan jó.
-
geratn
tag
Kipróbáltam én is LG 27UD68P-B + MSI GamingZ 2070 működik. DP port egyből megjelenik a nvidia G-Sync menü ha a monitoron be van kapcsolva a FreeSync este kipróbálok pár játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest