- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Elsőre nekem is a - You use/wear it in a wrong way - jutott eszembe, más részről viszont én a Lumia 800-amat se hordom/tartom szívesen a nadrágzsebemben, se elől, se hátul a farzsebben, mert már kicsit kényelmetlen, pedig az jóval kisebb. El nem tudom képzelni, hogy miért akarnak bárki is egy olyan phablet szerű telefont zsebben hordani, mint az iPhone 6 plus, vagy a Samsung Note.
Szóval míg szerintem is visszaütött a szokásos vékonyságot és súlyt mindenek elé helyező Apple designelv, a hülye felhasználó is hibás, akinek nem esett le, hogy az iPhone 6 plus, már nem hordható, nem használható úgy, mint a korábbi iPhone-ok.
Szerintem sokakat elcsábított az iPhone 6 plusban lévő néhány extra feature a normál iPhone 6-hoz képest és megvették anélkül hogy belegondoltak volna a hátrányaiba (és itt nem erre a hibára gondolok)
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
Ádám16
addikt
Akinek van egy kis
eszetürelme, az tudja, hogy nem igazán érdemes első szériás készülékeket vásárolni.
Ez az iPhone legalább annyira prémium, mint egy kínai nonamephone, ha ez tényleg nem 1-2 készülékre vonatkozik (bár akkor is gáz), és most nem flémelni akarok. Kiábrándított. -
opr
nagyúr
Hmmm. Lehet Tim Cook túlfőzte?
Egyébként meg: You flex it wrong.Btw, a megoldás, amolyan apple módra egyszerű. A lekerekített sarkú téglalap mellé pont befér a hosszába hajlítás, mint szabadalom, és kész. Innentől kezdve bárki meghajlítja a telefont, azt be lehet perelni, mert ellopta a szellemi tulajdonukat.
-
batai15
félisten
Epik fail
-
törölt tag
egy samu hírnél meg jönnek már megint az igénytelen műanyag postok...
amúgy megnéztem a Jiayu G5S -emet, de nem tudom meghajlítani sem.
igaz 2 mm-el vastagabb meg nehezebb.
kíváncsi lennék egy s2-re, az kb. olyan vékony, mint az ájfón. -
aprokaroka87
nagyúr
Na most itt az történik hogy a zsebedbe rakod,és nagyon szorosan van benne,akkor elhajlik
Mert ez csak szerintem úgy történhet meg ha pl egy ilyen hatalmas phablettel lehajolunk és az megynyomja a telefon valamely oldalát -
Retekegér
MODERÁTOR
Bend different. Gondolom akkora hatása lesz az eladásokra, mint anno az "antennagate" botránynak. Egy kis plusz marketing.
-
pakriksz
őstag
"prémium minőség"
-
randras
veterán
Lehet még ezt a szánalmat hova fokozni?
-
Majd a fanok úgy is megmagyarázzák, hogy ez egy szélsőséges használat (biztos fake), mert amúgy "normál" használat esetén nem tekergeted a készülékházat
(....és persze olyan elő sem fordulhat, hogy a zsebedben hordod,és ez történik).
Mondjuk arra leszek kíváncsi, hogy az Apple-nek mi lesz a válaszreakciója erre
-
Márko88
aktív tag
Ilyen hibával is eladnak további 10 milliót.
-
devast
addikt
Csak mert vicces kedvemben vagyok....
-
vicze
félisten
Amúgy vicces amikor azt mondja, hogy a "alumínium a teló tehát meg lehet hajlítani". Akkor fogjon egy One-t vagy One Max-ot és kezdjen el gyúrni.
(nem horpadást mondom, hanem hajlítást.)
@Probber: Tömöret?
Na muti, milyen erős vagy. Legalább gondold végig miről beszélsz.
-
Probber
őstag
Felfújt, gyerekes, lejáratós baromság ez az egész. A videóban is látni, hogy nem olyan egyszerű azt meggörbíteni, emberünk keze is beleremeg. Egy ugyanilyen vastag, de tömör alumíniumlapot is meghajlítasz ilyen alapon.
-
DeathAdder
veterán
300 ezres telefon, az oszt igen
-
gabancs
addikt
Ennyi pénzért még ne is hajoljon?
Egyébként meg ettől lesz prémium. Ne, hogy már paraszt módon farzsebben hordják. Ehhez öltöny illik. A zakó zsebében nem hajlik. Az alsóbb rendűek meg hordják farzsebben a droidot.
-
zeon.hu
nagyúr
uff!
a: csinálnak majd egy strapabíró iCase-t, 50K.
b: kijavítják, de az már innováció, így a 6 plus ára már 500K
c: no comment... -
törölt tag
Valami vastelepi alumíniumot használhattak fel, sebaj. Kijelző legalább OLED mert jól bírja a hajlítgatást.
-
Injun
senior tag
Remélem jó drága lesz
-
vm93hun
aktív tag
Iphone meghibásodási kronológia:
i4: zsebmagasságból ripityára törik
i5: karcolódik, mint atom
i6: elgörbül az egész telefonMi lesz az Iphone 7-tel? Elolvad a kezedben?
-
wozzy
tag
tiszta szégyen
-
maross
nagyúr
Majd jon a hivatalos segitseg: rosszul teszitek be a zsebetekbe, ezt forditva kell es kicsit mas szogben
-
kcsa
veterán
Rosszul fogják ahogy nézem a videókat
-
culas25
tag
Az LG milliókat költött fejlesztésre, hogy megalkossa a flex-et, a Apple meg véletlenül csinált egyet. Tudnak valamit a srácok
-
markusz5
csendes tag
Ha ezt strapabíróra csinálták volna , akkor az a 70%-os haszonkulcsba nem fért volna bele.
-
Lecs@
addikt
Várom a fórumon lévő megrögzött Ápple Fánok védelmi szempontjait ide is. Fognak jönni érvekkel vajon ?
-
eventus
veterán
iFlex
Vajon szoftver frissitessel orvosolható? Mint a vízállóság az os7 esetén
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez nagyon juj.
-
vm93hun
aktív tag
Nesze neked, "PRÉMIUM" !
-
SkyLine3000
addikt
Meg mondjuk, ha lassan nem fél milliméter vékonyak lennének a telók, nem lenne ilyen gond.
-
aprokaroka87
nagyúr
Most mivan?
Ja kérem...rosszul rakod a zsebedbe -
h3lios
addikt
Csak hogy az Apple-t idézzem: "Nem az iPhone-al van a baj, az emberek hordják rosszul."
-
Freiherr
őstag
Majd a fanok megmagyarázzák,hogy ez azért jó,mert így pont a fókuszpontból látsz mindent,tehát ez innováció.
-
hát érdekes, majd valami új tokot adnak hozzá ami ellenállóbbá teszi.
amúgy nem tudom elhinni, hogy meghajlik max farzsebbe ha ráül a 300 kilós amerikai, akkor meg mit csodálkoznak?!
-
AS
félisten
Hát ez lol.
Kipróbálták a hogy Galaxy Note 3 is hajlik de nemKi bírja jobban a hajlítást a Note 3 vagy Iphone 6 plusz?
Iphone 6 p
Note 3 -
Menslee
tag
Jöhet perelni az LG, lopják az ötletük
-
Lecs@
addikt
-
s4tch
veterán
-
SkyLine3000
addikt
Akkor legyen a neve iPhone 6 Plus Flex.
-
St3ven
addikt
OMG
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több iPhone 6 Plus tulajdonos is a készülék meghajlásáról számolt be a MacRumors fórumán, az Unbox Therapy pedig kipróbálta a készülék tűrőképességét.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest