- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
OMG
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
SkyLine3000
addikt
Akkor legyen a neve iPhone 6 Plus Flex.
-
s4tch
veterán
-
Lecs@
addikt
512 GB
-
Menslee
tag
Jöhet perelni az LG, lopják az ötletük
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
AS
félisten
Hát ez lol.
Kipróbálták a hogy Galaxy Note 3 is hajlik de nemKi bírja jobban a hajlítást a Note 3 vagy Iphone 6 plusz?
Iphone 6 p
Note 3Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
őstag
hát érdekes, majd valami új tokot adnak hozzá ami ellenállóbbá teszi.
amúgy nem tudom elhinni, hogy meghajlik max farzsebbe ha ráül a 300 kilós amerikai, akkor meg mit csodálkoznak?!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Freiherr
őstag
Majd a fanok megmagyarázzák,hogy ez azért jó,mert így pont a fókuszpontból látsz mindent,tehát ez innováció.
XXX
-
h3lios
addikt
Csak hogy az Apple-t idézzem: "Nem az iPhone-al van a baj, az emberek hordják rosszul."
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
aprokaroka87
nagyúr
Most mivan?
Ja kérem...rosszul rakod a zsebedbe -
SkyLine3000
addikt
Meg mondjuk, ha lassan nem fél milliméter vékonyak lennének a telók, nem lenne ilyen gond.
-
vm93hun
aktív tag
Nesze neked, "PRÉMIUM" !
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez nagyon juj.
valami
-
eventus
veterán
iFlex Vajon szoftver frissitessel orvosolható? Mint a vízállóság az os7 esetén
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Lecs@
addikt
Várom a fórumon lévő megrögzött Ápple Fánok védelmi szempontjait ide is. Fognak jönni érvekkel vajon ?
512 GB
-
markusz5
csendes tag
Ha ezt strapabíróra csinálták volna , akkor az a 70%-os haszonkulcsba nem fért volna bele.
-
culas25
tag
Az LG milliókat költött fejlesztésre, hogy megalkossa a flex-et, a Apple meg véletlenül csinált egyet. Tudnak valamit a srácok
-
kcsa
veterán
Rosszul fogják ahogy nézem a videókat
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Majd jon a hivatalos segitseg: rosszul teszitek be a zsebetekbe, ezt forditva kell es kicsit mas szogben
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
wozzy
tag
tiszta szégyen
-
vm93hun
aktív tag
Iphone meghibásodási kronológia:
i4: zsebmagasságból ripityára törik
i5: karcolódik, mint atom
i6: elgörbül az egész telefonMi lesz az Iphone 7-tel? Elolvad a kezedben?
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Injun
senior tag
Remélem jó drága lesz
-
törölt tag
Valami vastelepi alumíniumot használhattak fel, sebaj. Kijelző legalább OLED mert jól bírja a hajlítgatást.
-
zeon.hu
nagyúr
uff!
a: csinálnak majd egy strapabíró iCase-t, 50K.
b: kijavítják, de az már innováció, így a 6 plus ára már 500K
c: no comment...#?*@&!
-
gabancs
addikt
Ennyi pénzért még ne is hajoljon?
Egyébként meg ettől lesz prémium. Ne, hogy már paraszt módon farzsebben hordják. Ehhez öltöny illik. A zakó zsebében nem hajlik. Az alsóbb rendűek meg hordják farzsebben a droidot.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
300 ezres telefon, az oszt igen
-
Probber
őstag
Felfújt, gyerekes, lejáratós baromság ez az egész. A videóban is látni, hogy nem olyan egyszerű azt meggörbíteni, emberünk keze is beleremeg. Egy ugyanilyen vastag, de tömör alumíniumlapot is meghajlítasz ilyen alapon.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
vicze
félisten
Amúgy vicces amikor azt mondja, hogy a "alumínium a teló tehát meg lehet hajlítani". Akkor fogjon egy One-t vagy One Max-ot és kezdjen el gyúrni. (nem horpadást mondom, hanem hajlítást.)
@Probber: Tömöret? Na muti, milyen erős vagy. Legalább gondold végig miről beszélsz.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Csak mert vicces kedvemben vagyok....
-
Márko88
aktív tag
Ilyen hibával is eladnak további 10 milliót.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Hadeska22
aktív tag
Majd a fanok úgy is megmagyarázzák, hogy ez egy szélsőséges használat (biztos fake), mert amúgy "normál" használat esetén nem tekergeted a készülékházat (....és persze olyan elő sem fordulhat, hogy a zsebedben hordod,és ez történik).
Mondjuk arra leszek kíváncsi, hogy az Apple-nek mi lesz a válaszreakciója erre
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
randras
veterán
Lehet még ezt a szánalmat hova fokozni?
-
pakriksz
őstag
"prémium minőség"
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Bend different. Gondolom akkora hatása lesz az eladásokra, mint anno az "antennagate" botránynak. Egy kis plusz marketing.
<< Heimdal >>
-
aprokaroka87
nagyúr
Na most itt az történik hogy a zsebedbe rakod,és nagyon szorosan van benne,akkor elhajlik
Mert ez csak szerintem úgy történhet meg ha pl egy ilyen hatalmas phablettel lehajolunk és az megynyomja a telefon valamely oldalát -
törölt tag
egy samu hírnél meg jönnek már megint az igénytelen műanyag postok...
amúgy megnéztem a Jiayu G5S -emet, de nem tudom meghajlítani sem.
igaz 2 mm-el vastagabb meg nehezebb.
kíváncsi lennék egy s2-re, az kb. olyan vékony, mint az ájfón.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Epik fail
-
Hmmm. Lehet Tim Cook túlfőzte?
Egyébként meg: You flex it wrong.Btw, a megoldás, amolyan apple módra egyszerű. A lekerekített sarkú téglalap mellé pont befér a hosszába hajlítás, mint szabadalom, és kész. Innentől kezdve bárki meghajlítja a telefont, azt be lehet perelni, mert ellopta a szellemi tulajdonukat.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Ádám16
addikt
Akinek van egy kis
eszetürelme, az tudja, hogy nem igazán érdemes első szériás készülékeket vásárolni.
Ez az iPhone legalább annyira prémium, mint egy kínai nonamephone, ha ez tényleg nem 1-2 készülékre vonatkozik (bár akkor is gáz), és most nem flémelni akarok. Kiábrándított. -
FіkuszKukіsz
őstag
Romanes eunt domus
-
Tigerclaw
nagyúr
Elsőre nekem is a - You use/wear it in a wrong way - jutott eszembe, más részről viszont én a Lumia 800-amat se hordom/tartom szívesen a nadrágzsebemben, se elől, se hátul a farzsebben, mert már kicsit kényelmetlen, pedig az jóval kisebb. El nem tudom képzelni, hogy miért akarnak bárki is egy olyan phablet szerű telefont zsebben hordani, mint az iPhone 6 plus, vagy a Samsung Note.
Szóval míg szerintem is visszaütött a szokásos vékonyságot és súlyt mindenek elé helyező Apple designelv, a hülye felhasználó is hibás, akinek nem esett le, hogy az iPhone 6 plus, már nem hordható, nem használható úgy, mint a korábbi iPhone-ok.
Szerintem sokakat elcsábított az iPhone 6 plusban lévő néhány extra feature a normál iPhone 6-hoz képest és megvették anélkül hogy belegondoltak volna a hátrányaiba (és itt nem erre a hibára gondolok)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest