- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Itt én valami elég furcsa megoldásokat olvastam erre magyar VS angol gondra... lehet, hogy átsiklottam valamin, de mindenesetre van egy egyszerű megoldás erre:
Ellátogatsz a goolge.hu-ra, és ott alul megnyomod a "google.com in English" linket. Na innentől kezdve ha google.com-ot írsz be (vagy ha a FireFox keresőmezőjét használod), akkor nem irányít át a google.hu-ra, és nem rakja előre a magyar találatokat. Ha ezek után magyar oldalakat akarsz keresni, akkor google.hu-t használva továbbra is prioritása lesz a magyar dolgoknak. (De persze, a legtöbb magyar szó más nyelvben nem nagyon fordul elő, szóval többnyire jó az immár elangolosított a google.com is.)
-
janos1988
addikt
Rakd fel a customizegoogle kiegeszitest az FF-hez. Ott kismillio beallitast tudsz vegezni, tobbek kozt a 100-as talalati listat is, nyelvet is stb. stb... Mindezeket cookie nelkul.
-
janos1988
addikt
Altalaban mukodik az is, hogy ha a cimsorba irsz be egy szot, akkor az angol oldalon fog keresni, ha nem talal ra vmi egyertelmu (angol)oldalt, mert akkor azt tolti be. Amugy meg ezt rakd be kezdooldalnak http://www.google.com/intl/en/ es a problemad megoldva (ha nem akarsz allandoan klikkelgetni a valtasra a keresomezo alatt). Ha meg magyar oldalakon akarsz keresni, bigyezd a keresomezo vegere a site:hu szavakat (vagy katta valtasra
).
Livenal meg minden forditva mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest