- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
FireKeeper #11 üzenetére
én nem vagyok ez a darabonkénti fejlesztgetős ember. tehát nem igen veszem számításba mennyire vakvágány az FM1 vagy se.
Per pillanat egy 5 éves gépet nyúzok. Annál az 5600+nál ez a Llano azért gyanítom gyorsabb lesz
Ja és különben az egészet is csak azért cserélem mert lusta vagyok DDR2őt venni. 2 giga ram meg 2011ben röhej kategória.
-
audi100td
nagyúr
válasz
FireKeeper #29 üzenetére
kb. leszarom
Abu85: De akkor mi lehet az oka, hogy IDE módba 142MHz-ig is sikerül eljutni? az IGP miatt nem lehet. És miért pont az USB 3.0 száll el már minimális emelés esetén? Ez nem egyszerű instabilitás, annál összetettebb, valami oka csak van, hogy első sorban a déli hidat érinti, ami azért valljuk be nem igen jellemző, ha fixálva van a PCIe/PCI.
-
Srodney
senior tag
válasz
FireKeeper #11 üzenetére
hát ez igaz,fm1be már nincs sok kraft,de indulásnak azért jó volt,majd kiforja magát ez a szekció is...
-
DRB
senior tag
válasz
FireKeeper #4 üzenetére
Nem csak téged! Én a Vishera-t várom, de Abu szerint az még majd egy év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest