- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze. Akár az aktuális Xbox-ok APU-s SOC-jait is kiadhatnák ITX méretben, W10 alá, mer' az jó lenne nekünk...
Most komolyan, mit szeretnél? RX560, RX570 teljesítményt egy erős, 6c/12t CPU-ba integrálva, mindezt 65W-os TDP-vel?
Ja, azt én is. Majd néhány év múlva biztos lesz ilyen is... -
SC2, MOBA-k, D3, MMO-k, indie játékok, GOG-os címek, Fortnite, régebbi COD (ProMod), BF (BC2) címek... 2933 Mhz-re, vagy fölé húzott RAM kit-tel simán elviszi ezeket.
Egy belépő LG IPS gamer monitorral, ami tudja a 40-75Hz-es Freesync range-et, ez egy teljesen jó casual játékos alap. -
Cathulhu
addikt
válasz
AxBattler #14 üzenetére
HTPC meg OK, casual gamer cuccal nem ertek egyet viszont. Szamomra kiegyensulyozatlan, egy relative eros 4 magos CPU es egy semmilyen szempontbol sem eros, gyenge GPU. Facebookra, HTPC-re valoban jo, de arra barmelyik szutyerak intel IGP is. Kellene egy eggyel nagyobb APU, valahova a 2400G es a Kaby-G koze. TDP keret lenne ra, hely is van a tokozason, ha memoria limites (marpedig az) akkor pedig egy kis HBM + HBCC, ha mar ugyis egy is jatekkal demoztak a HBCC-t Vegan es megsincs semmilyen termekuk a piacon, amiben ez a use case szerepelhetne.
Technikai akadaly nincs, oszinten nem latom miert nincs a piacon semmi. -
válasz
AxBattler #14 üzenetére
Ezért mondom, hogy lenne. Értem, hogy Abu miért hozakodik elő minden renzdülésével a Kaby Lake-G-nek, csak hát ez egy papír-SoC, gyakorlatilag az a réteg, amely valóban ki tudná használni, nem fog vele foglalkozni a horrorisztikus ára miatt.
Technikailag és teljesítmény szempontjából tök jó dolog. De ennyiért kell a fenének...
-
válasz
AxBattler #11 üzenetére
...lenne.
Csak éppen olyan horror ára van, hogy a kutya nem veszi. Én eddig csak 700-800 ezer forintos notebookokban láttam, illetve az Intel NUC-jában, amiből a gyengébb kerül 800, az erősebb ezer dollárba. Ennyiért pedig HTPC-nek vagy casual játékgépnek drága. Nem kicsit, nagyon...
-
törölt tag
Már egy ideje támadás alatt van és egyre több helyről kapja az ívet, most épp az intel marketing osztályától, nemhivatalossan. Valószínű a piac másik része szeretné, hogy, nekik is essen le a közép-től a prémium kategóriában a "gamer" monitoreladásokból egy kis pénz.
Sajnos a valódi célhardver miatt a drágább megoldás kép és a szinkron funkció minőségben is előrébb mutat, hiába írják rá mindkét változatra ugyan azokat a számokat, és ebből gondolhatja a szemlélődő, hogy egy és ugyan az a mérnöki munka van a két termékben.
Az hogy ellehetetlenítéssel próbálkoznak (pl.: ms utobbi frissítése) és nem próbálnak versenyezni vele minőségben, az nekem nem tetszik. Szerintem addig mindkét termékre szüksége van a piacnak, amíg az olcsóbb utol nem éri minőségben a drágábbat. -
válasz
Feruendios #6 üzenetére
Valahol morbid, hogy az Intel IGP / dVGA kártyákat várjuk...
-
Nekem is valami ilyesmi olvasata van a dolognak. Igen, lesz belőle valami (sőt, hát ugye most is van, mert hát van Intel proci Adaptive-Sync támogatással, hogy most AMD-s IGP-vel, az részletkérdés), és ő rajongója az A-Syncnek. Ennyi.
Mondjuk ez hosszú távon érdekes kérdés, mert hát ha az AMD és az Intel is az A-Sync mögött áll, akkor a G-Sync előbb-utóbb hátrányba fog kerülni...
-
törölt tag
Nem tagadja hogy elhangzott volna ez, akkor. Viszont azt nem tudjuk meg, hogy azóta lett-e bármi előre lépés, vagy elkészültek-e a támogatással, mert nem állott semmit, csak azt, hogy:
Ő mint magánember rajongója a technológiának, de itt sem nem a "cég hivatalos álláspontját" közölte..
A jó marketinges ismérve, hogy sosem hazudik
-
Az intelnek nincs normális IGP-je, az AMD-nek meg nincs normális IGP-s procija. Vakok között a félszemű az úr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest