- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #14 üzenetére
Ezért mondom, hogy lenne. Értem, hogy Abu miért hozakodik elő minden renzdülésével a Kaby Lake-G-nek, csak hát ez egy papír-SoC, gyakorlatilag az a réteg, amely valóban ki tudná használni, nem fog vele foglalkozni a horrorisztikus ára miatt.
Technikailag és teljesítmény szempontjából tök jó dolog. De ennyiért kell a fenének...
-
válasz
AxBattler #11 üzenetére
...lenne.
Csak éppen olyan horror ára van, hogy a kutya nem veszi. Én eddig csak 700-800 ezer forintos notebookokban láttam, illetve az Intel NUC-jában, amiből a gyengébb kerül 800, az erősebb ezer dollárba. Ennyiért pedig HTPC-nek vagy casual játékgépnek drága. Nem kicsit, nagyon...
-
válasz
Feruendios #6 üzenetére
Valahol morbid, hogy az Intel IGP / dVGA kártyákat várjuk...
-
Nekem is valami ilyesmi olvasata van a dolognak. Igen, lesz belőle valami (sőt, hát ugye most is van, mert hát van Intel proci Adaptive-Sync támogatással, hogy most AMD-s IGP-vel, az részletkérdés), és ő rajongója az A-Syncnek. Ennyi.
Mondjuk ez hosszú távon érdekes kérdés, mert hát ha az AMD és az Intel is az A-Sync mögött áll, akkor a G-Sync előbb-utóbb hátrányba fog kerülni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest