- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #14 üzenetére
Ezért mondom, hogy lenne. Értem, hogy Abu miért hozakodik elő minden renzdülésével a Kaby Lake-G-nek, csak hát ez egy papír-SoC, gyakorlatilag az a réteg, amely valóban ki tudná használni, nem fog vele foglalkozni a horrorisztikus ára miatt.
Technikailag és teljesítmény szempontjából tök jó dolog. De ennyiért kell a fenének...
-
válasz
AxBattler #11 üzenetére
...lenne.
Csak éppen olyan horror ára van, hogy a kutya nem veszi. Én eddig csak 700-800 ezer forintos notebookokban láttam, illetve az Intel NUC-jában, amiből a gyengébb kerül 800, az erősebb ezer dollárba. Ennyiért pedig HTPC-nek vagy casual játékgépnek drága. Nem kicsit, nagyon...
-
válasz
Feruendios #6 üzenetére
Valahol morbid, hogy az Intel IGP / dVGA kártyákat várjuk...
-
Nekem is valami ilyesmi olvasata van a dolognak. Igen, lesz belőle valami (sőt, hát ugye most is van, mert hát van Intel proci Adaptive-Sync támogatással, hogy most AMD-s IGP-vel, az részletkérdés), és ő rajongója az A-Syncnek. Ennyi.
Mondjuk ez hosszú távon érdekes kérdés, mert hát ha az AMD és az Intel is az A-Sync mögött áll, akkor a G-Sync előbb-utóbb hátrányba fog kerülni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest