- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kinek milyen napja volt ma?
Úgy gondolom, hogy ez sokkal relevánsabb információ nekem mint a sokadik almárkának az almárkájának a legújabb (ld hétfői) azerbajdzsáni Manátban nem megadott árú készüleke! (mondjuk ezen rengeteget nevettem mikor előszőr olvastam a fórumtárstól
)
Valamelyik hasonló cikknél "beszóltam", hogy elég már az ilyen cuccokból de páran leszóltak, hogy de méééé'?
Meeee'!!!
juuzer!
Erre is kaptam beszólást itt!
Konkrétan azt írtam, hogy szerintem a délkelet Azsiai műanyaghulladékot stb. így tolják ki onnan úgy hogy még mi fizetünk érte! A kutya nem vizsgálja meg őket csak a SAR erték a lényeg és kész.Szóval!? Ki, hogy érzi magát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest