- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Telefunen #71 üzenetére
Nem szabad elfelejteni, hogy az esetek 90%-ában ELSŐ A PROFIT aztán jön a zöld maszlag, mert azzal egyre jobban el lehet adni a dolgokat. Jönnek páran a hibrid autókkal, hogy sokan veszik. Kik veszik? Rengeteg halivúdi sztár a PR ügynökük ajánlására, mert az divatos, jó reklámértélű, XY védi a természetet. Közben meg egyelőre még nem bizonyított, hogy tényleg annyival környezetbarátabb lenne. A takarékos izzókkal kapcsolatban osztom a véleményed, rond a fényük, ezért nem is használom őket. DE! normál égőből csak 40 wattosat használok, TV-m TN paneles LCD, monitoromat azonnal lekapcsolom amint felállok a géptől, amit meg hibernálok. Ja, és a legfontosabb, hogy nappal vagyok fenn és nem éjjel égetem a lámpát
-
rudi
nagyúr
Akkor most már csak azt mondja meg nekem valaki, hogy a 45 nm-es proci mellett az a dupla akkora, vélhetőleg legalább 65 nm-es chip mennyit is eszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest