Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyaki01

tag

válasz TomMusic #49 üzenetére

Kimondottan szeretem az Arctic termékeit. Az árukhoz képest nagyon jó és tartós hűtők.
    A hűtőt feltenni nagyon egyszerű, csak úgy kell fordítani a házat, hogy a lap az asztal síkjával párhuzamosan feküdjön. Ki csavarva a 4 keretrögzítő csavart, az alsó thermentesítő lap a helyén marad, amibe a fém kiegészítő felfogatót könnyen rögzíteni lehet feltéve, hogy közben nem mozgattad el a házat, mert ha elcsúszik, akkor szívás van. Biztos kéz kell hozzá. Nem egy rakétakilövés. :)
    Én is szert tettem egy ilyenre és egy X2 555 BE procit hajt, ami az unlock után egy forrófejű X4 B55 BE lett, 1,3V alapfeszen. A prime95 in-Plate 2 órás tesztjén egy 23°C-os szobában, 2db 1000 rpm 120mm-es házventivel kiegészítve, a kupakhőmérséklet az Everest szerint 56°C-on maximalizálódott, ami a magokra vetítve kb. 48°C lehet ráadásul úgy, hogy közben a Furmarkkal egy túlhajtott HD 4830/1GB grafikus kártyát is főztem, aminek a 60°C-os hője a ház belsejét melegítette. A ventije kb. 1800 rpm körül pörgött és még így is csendes maradt.
    Én úgy gondolom, hogy általános használat közben a melegebb nyári napokon sem fog cserben hagyni.

Új hozzászólás Aktív témák