- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz
Tigerclaw #84 üzenetére
>Én a Surface Pro árából inkább vennék egy 11 inches ultrabookot, pl. egy MacBook Air-t (amin futhatna W8 is ha az kell).
Amiben még mindig nincs Wacom ceruza vagy tapi, ami nekem elengedhetetlen.
Az ultrabookokat meg hagyjuk szerintem, még egy akkora lehúzással nem találkoztam...
-
Béééla
őstag
Ezennel az ára is (és a Wacom cerka megtartása) eldöntötte a Pronak: ez lesz bizony a következő gép, ha megdöglik a 2740p HP
Nem értem, miért tartják drágának: ez egy ceruzás-érintős csúcs mobil gép. Nézzük csak meg, hogy a hasonló tudásúak mennyibe kerülnek: 4 számjegy legalább és USD-ben mérve. (jó is lenne 4 számjegyű Pro Magyar Forintban)
És ha nem kell a Taccs Kover, akkor feltalálták a BT billentyűzetet.Az RT(L)2 pedig a tömegeknek szánt. Árazása is inkább az ipadok körül legyeskedik. És valószínűleg Átlag Pistának is jobban megfelel az üzemidő és teljesítmény. Programot meg ne hákoljon, ott a Windóz Store. Úgyse fogod tudni elmagyarázni, hogy nem fog menni az x86-os program rajta.
A dokkoló pedig külön öröm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest