- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
fordfairlane #120 üzenetére
Végülis ha így vesszük IOS és Android vonalon se változik semmi évek óta. Kijön egy Galaxy Tab nagyobb felbontással, vagy egy IPad nagyobb felbontással, újabb procival, meg jobb lett a kamera. De hisz ezek csak a kötelezőt hozták! Lesz rajtuk ujjlenyomat olvasó? Nagy ügy, bizonyos notikon évek óta van.
Ha tényleg nagy változásokról szeretnénk beszélgetni, akkor az utóbbi években kettő ilyen volt. Az IPhone 1, illetve az IPad 1 megjelenése. Minden más smafu. -
djgeg
őstag
válasz
fordfairlane #120 üzenetére
Hát nem tudom, én a Pro-n nem találtam fogást... az árán kívül. Az MS az RT vel meg kifejezi az őrület definícióját.
-
martonx
veterán
válasz
fordfairlane #105 üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy nem változott semmi erős túlzás. A hardverek végre kezdik a használhatóságot megütni (az arm-os verzió sokkal erősebb, mégis valamivel takarékosabb, az intel-es verzió sokkal takarékosabb, mégis valamivel erősebb). A win8.1-is kezdi megütni egy oprendszer szintjét, szóval ha az árazás (és sajnos a metro még mindig gyengécske, de már kezd vállalható lenni) nem lenne ennyire elbaltázva akár még vinnék is a népek.
-
Glenda
addikt
válasz
fordfairlane #113 üzenetére
Nem tudom, hogy tudsz-e ultrabookot venni Win7-tel. Sőt, az enyémhez Win7 driverek sincsenek. Lehet fel lehetne rakni a Win8asokat, de nem éri meg
-
djgeg
őstag
válasz
fordfairlane #110 üzenetére
Az RT nál egyet értek... De a Pro? Azzal mi baj van? Elég erős ahhoz, hogy laptopot kiváltsa, végre dokkolható, alakul az aku idő... stb. Csak k drága...
-
djgeg
őstag
válasz
fordfairlane #107 üzenetére
(termékpozicionálás) my bad :|
-
djgeg
őstag
válasz
fordfairlane #105 üzenetére
Termékmegjelölés? Ki nem szarja le most úgy őszintén. Olyan fantázianevű laptop kategóriák vannak ma már...
Semmi baj a koncepcióval (Pro-nál) Csak rohadtul drága. RT szerintem is baromság, pár hónappal a Z3000 Intel atom procik előtt... de ők tudják mennyi pénzük van, amit szórhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tenisz topic
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest