- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
OHOHOHO
Ha bárki nézi még
[Dell venue 11 PRO $849.99- i5 4GB ram 128gb SSD] -
djgeg
őstag
Óóóóó gyerekek:
Dell tabok megjöttek
11" akár 8gb ram i5 proci. 1000$ körül talán megáll (500$ tól az atom os), cserélhető akksi, normális dokkoló 10 óra akku idő, akksis billel 16 óra...
Na ez kell nekem. -
djgeg
őstag
válasz
fordfairlane #120 üzenetére
Hát nem tudom, én a Pro-n nem találtam fogást... az árán kívül. Az MS az RT vel meg kifejezi az őrület definícióját.
-
djgeg
őstag
Az ára miatt igen, de azok erőre, nem lesznek a jelenlegivel(laptopom) egyenértékűek.
Én nagyon várom. Jövőre elvileg meg jön majd az erősebb z3000 ami x64 es lesz, Talán az...Ha nagyon akarnám lenne 500 e Ft Surface 2Pro ra... De már elvből se akarom, főleg ha motoszkál bennem hogy ennyiért 2X erősebb laptopot vehetek.
-
djgeg
őstag
Használtad? Nekem volt szerencsém 1 hétig az első pro-t. Tökéletesen megfelt az igényeimnek. Kivéve a dokkoló-t(mert nem volt) (meg talán a kevéske ramot, de csak én vagyok ilyen telhetetlen)
Nekem nagyon is jó ez a hibrid valami. Ha kelle dolgozok vele, dokkoló egér bill háló csati, monitor, aztán ha menni kell tárgyalni vagy el valamerre akkor felkapom és viszem
Egy negatívuma van, használat ügyileg, ölben nem lehet "kihajtani" és gépelni. Nekem nagyon bejön... És sokaknak... Csak az ára nem. -
djgeg
őstag
válasz
fordfairlane #110 üzenetére
Az RT nál egyet értek... De a Pro? Azzal mi baj van? Elég erős ahhoz, hogy laptopot kiváltsa, végre dokkolható, alakul az aku idő... stb. Csak k drága...
-
djgeg
őstag
válasz
fordfairlane #107 üzenetére
(termékpozicionálás) my bad :|
-
djgeg
őstag
válasz
fordfairlane #105 üzenetére
Termékmegjelölés? Ki nem szarja le most úgy őszintén. Olyan fantázianevű laptop kategóriák vannak ma már...
Semmi baj a koncepcióval (Pro-nál) Csak rohadtul drága. RT szerintem is baromság, pár hónappal a Z3000 Intel atom procik előtt... de ők tudják mennyi pénzük van, amit szórhatnak. -
djgeg
őstag
Épp ez az... nekem nem erőmű kell... Csak ha kell akkor tele kell raknom 8-10 GB ramot (nem állandóan)
. Nálam ez a munka eszköz, és ezt még mindig nem tudja kiváltani a Surface... csak épp, hogy 2-2.5X es áron...(#95) pzstm
8gb épp hogy elég... A jelenlegi gépem meg talán még "lassabb" vagy ugyan olyan teljesítményű lenne, mint a Surface pro2. Épp most állok vásárlás elött mondom megvárom a Surface 2 Pro-t hátha értelmes ára lesz... Hát nem. Nem zavar, hogy drágább mint egy ugyan olyan teljesítményű laptop, csak az hogy 2-2.5X es ára van.
-
djgeg
őstag
Most is i5 ketyeg ebben, csak ramból vagyok olyan hogy sose elég
Nekem egy olyan tablet kéne amit tudok tényleg munkára használni. "Sajnos" nekem nem egy böngészőből és egy Office-ból áll a munka. Kell a ramocska
Mindezek mellet már vágyom egy tabra. amit használhatok tényleg munkára. Ami azt jelenti hogy bam dokkoló monitor bill egér. Ha kell akkor meg felkapom (hiszen rohangálok nap közben eleget...) És mindezt nem 2X áron, mint a hasonló teljesítményű laptop!
-
djgeg
őstag
Akkor mennyi 500.000 Ft ból talán megállok? Aztakuva...
Azért már egy elég durva teljesítmény vékony üzleti gépet veszek.Miért csibnálja ezt az MS?
Magánszférában nem éri meg... (szerintem). Üzleti szférában meg ki az a mázlista aki át tudja nyomni a beszerzési tervezeten ezt? Szerintem nincs cég aki inkább ne 2 asztalit vagy laptopot venne 1 Surface árából...
(#91) satz18
Kb leszarom a háttértárat... RAM kell... Nekem még a 8 is éppen hogy. 16 ot is megeszem perr pill.. (14 gb használva) Oké fut 2 VM... de hát ha kell...
-
djgeg
őstag
Most akkor "vegyek" egy surface 2 Pro 8gb ram al, akksis coverel, dokkolóval 1300$ -ért? Aztán ha minden jól megy kijövök 350.000 Ft ból vám meg áfával?
Mi is az őrültség definíciója? Amikor valamivel bukunk majdnem 1 milliárd $ és még is megpróbáljuk újra?
Minek toltak bele az Rt-s be egy ARM es procit amikor az év végén jönnek a x86 atom procis táblák? Miért nem rakott bele egy olyat? Miért nem csinált egy gyengébb meg egy erősebb Surfacet? Most megint van egy használhatatlan, amit úgy se vesznek. meg egy jó-jó de k drága. Gratula MS...Már évek óta akarok egy Tabletet laptop leváltására, dokkoló minden... De 350 e Ft? 16gb ram i7 windows office-al veszek Dell laptopot már (nem üzleti), de még is nem 1 év garival...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest