- Android szakmai topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Ebben igazad van, vagy más szemszögből, aki az egyik rendszer híve, az tud választani. Ezért is írtam be, hogy a MIUI-fan is megkaphatja ugyanezt a telót.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz aprokaroka87 #10 üzenetére
Nem írtam, hogy nem. Használom mindkettőt, egyébként
De ez olyan dolog, ami a gyártóból következik, szerintem a fórumtárson kívül mindenki értette, mire gondolok, amikor azt írtam, hogy ez ugyanaz, mint a másik gyártó telefonja (hardveresen)."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
A triviális android skin különbségen kívül (amit értelmetlen volt megemlítened ) melyikben is van AMOLED? (Ami mondjuk sokkal szebb az IPS-nél, de ez már egyéni preferencia)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Hát ez a tegnap bemutatott Redmi Note 10 5G drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...