- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
eleg sokszor le lett irva hogy teljesen normalis uzemideje van, azert merul le 1 nap alatt mert egesz nap nyomkodjatok...
mit tehet arrol az apple hogy te kineztel egy masik telefont? egyebkent 140ert lehet hetfotol kapni dominosan a 16 gigasat. masreszt high speed usb2 van a iphoneon par mp alatt atjon amit le akarsz huzni, szerintem jelen esetben konnyeb ez mint kartyaolvasozni.
nem kenyes a hatlap. csak nem feheret kell venni hanem feketet. csengohangot tores nelkul tudsz csinalni kb 10 mp alatt.. nem ertem miert kell ezen problemazni.
a bluetooth is nemsokara meg lesz oldva. van ra projekt es mar volt sikeres file kuldes. igaz ehhez tenyleg valszeg haxolni kell majd a telefont. errol itt a bizonyitek: http://imodzone.net/forums/index.php?showtopic=13126
az ebresztesre nem tudok mit mondani, lehet megdoljak kesobb. de sztem ne ez legyen amiert nem veszed meg. ha nem akarod hogy este zaklassanak atvaltasz ariplane modra, persze ez csak workaround. :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest