- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Azért venném hogy nyomkodjam. Ha már ennyire szép nagy a kijelzője.
Az apple nem tehet arról hoyg más telefont is néztem. Nem vagyok apple fanatikus, nem ragaszkodom hozzájuk. Ugye ez azért nem baj? Én csak egy kompromisszumok nélkül használható telefont akarok. Oké átfogalmaztom. Minél kevesebb kompromisszumot szeretnék.
"masreszt high speed usb2 van a iphoneon par mp alatt atjon amit le akarsz huzni, szerintem jelen esetben konnyeb ez mint kartyaolvasozni."
De ehhez telepítve kell lennie az itunes-nak jól tudom? Ha ez nem mindenhol adott akkor ismét goto előző probléma.
A hátlap nem a színe miatt kényes hanem az anyaga miatt. Céges 6120-as gépet nyomkodok. Ezzel is ez a bajom. Mondjuk ezt legalább nem féltem.
Egy szó mint száz, ennyi pénzért nem győzött meg maradéktalanul, rossz szívvel meg nem veszek telefont. De nem adtam fel végleg.
-
Jadro
veterán
Nehogy egy olyan dolog érdemi legyen, aminek induláskor normálisan bene kellene lennie. De ami mi att nem veszem illetve inkább nem ezt veszem:
- nem ébreszt kikapcsolva
- akku üzemidő
- kényes hátlap (tudom ha költök rá cserélhetem szinte bármilyenre)
- drágább mint a másik kiszemelt (E71)
- BT adatátvitel hiánya (rendszeresek osztok meg a családdal képeket)
- fix tárhely (nem a méret a gond egyelőre hanem hogy fix. A kártyát tolhatom át laptopba, kártyaolvasóba )
- mp3 csengőhangok hiányaTudom van amit meg tudok oldani ha feltöröm, de nnek a készüléknek pl pont az a lényege hogy ami benne van az tuti és nem kell vele babrálni. Megmondom őszintén van egy maréknyi apple ellenesség is bennem, de azért azon túl tudnék lépni. Ez a kijelző élmény viszont mindent visz. Egyelőre nem akarok idegeskedni az apróságokon amit , vagy csak sok hajszál kitépése után tudok megoldani. Egy év múlva is lesz Iphone. Várok még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest