- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donald
tag
Mégegyszer rá lehet tenni? Mert nekem, amikor frissitést kérek, aszondi, hogy a legfrissebb van rajta és csók. Bár még sok "negativuma" van számomra a kütyünek, pl. nem tudok a sim kártyára menteni számokat, nem tudok feltenni progikat a telcsire, mert nem tudok regelni a store-ba, nem tudok BT-n küldeni fotókat, nem tudom elmenteni a térképszelvényeket, csak "live"-ba megy a navi, ami pont külföldön nem olcsó, a rádió is hiányzik,... Amúgy a HTC-k szinte alapból tudják ezeket, az iphone meg nagyon nem. Tudom, akkor minek vettem i-t. Mert reménykedtem, hátha sok embernek hiányoznak ezek és fejlesztenek. Mint ahogy anno beharangozták, hogy lesz magyar billentyűzet, nyelv,...
-
-
Jadro
veterán
Az is valami hogy pár csomag amire lehet venni részletre. Tény hogy nem mindegyikre, pl amire nekem kellett volna pont nem. De ne akarj túl sokat, az is nagy fegyvertényh hogy dominoban is elérhető lesz. Pedig felső kategóriás készüléket tekintve ez nem megszokott T-nél.
-
evone
őstag
válasz
Remittenda #27 üzenetére
annyit tudok csak hogy 3G iphonal es 2g ipod touchnal mukodik csak..
-
joey04
titán
Nekem személy szerint ez az ami nagyon tetszik, bár csak apróság:
ha nem a kezdő képernyőn vagyunk az ikon-erdőben, akkor a Home megnyomásával visszakerülünk a legelső részre. Hasznosság.
kb olyan ez mint a valamelyik előző verzióban behozott 3x megnyomod a fülesen a gombot és egy számot visszalép.mert addig csak stop és előre funkció volt.
-
evone
őstag
amugy sztem ez a ficsor sem rossz:
- Line-in audio has been enabled through the headphone jack.
-
Jadro
veterán
Azért venném hogy nyomkodjam. Ha már ennyire szép nagy a kijelzője.
Az apple nem tehet arról hoyg más telefont is néztem. Nem vagyok apple fanatikus, nem ragaszkodom hozzájuk. Ugye ez azért nem baj? Én csak egy kompromisszumok nélkül használható telefont akarok. Oké átfogalmaztom. Minél kevesebb kompromisszumot szeretnék.
"masreszt high speed usb2 van a iphoneon par mp alatt atjon amit le akarsz huzni, szerintem jelen esetben konnyeb ez mint kartyaolvasozni."
De ehhez telepítve kell lennie az itunes-nak jól tudom? Ha ez nem mindenhol adott akkor ismét goto előző probléma.
A hátlap nem a színe miatt kényes hanem az anyaga miatt. Céges 6120-as gépet nyomkodok. Ezzel is ez a bajom. Mondjuk ezt legalább nem féltem.
Egy szó mint száz, ennyi pénzért nem győzött meg maradéktalanul, rossz szívvel meg nem veszek telefont. De nem adtam fel végleg.
-
evone
őstag
eleg sokszor le lett irva hogy teljesen normalis uzemideje van, azert merul le 1 nap alatt mert egesz nap nyomkodjatok...
mit tehet arrol az apple hogy te kineztel egy masik telefont? egyebkent 140ert lehet hetfotol kapni dominosan a 16 gigasat. masreszt high speed usb2 van a iphoneon par mp alatt atjon amit le akarsz huzni, szerintem jelen esetben konnyeb ez mint kartyaolvasozni.
nem kenyes a hatlap. csak nem feheret kell venni hanem feketet. csengohangot tores nelkul tudsz csinalni kb 10 mp alatt.. nem ertem miert kell ezen problemazni.
a bluetooth is nemsokara meg lesz oldva. van ra projekt es mar volt sikeres file kuldes. igaz ehhez tenyleg valszeg haxolni kell majd a telefont. errol itt a bizonyitek: http://imodzone.net/forums/index.php?showtopic=13126
az ebresztesre nem tudok mit mondani, lehet megdoljak kesobb. de sztem ne ez legyen amiert nem veszed meg. ha nem akarod hogy este zaklassanak atvaltasz ariplane modra, persze ez csak workaround. :]
-
Jadro
veterán
Nehogy egy olyan dolog érdemi legyen, aminek induláskor normálisan bene kellene lennie. De ami mi att nem veszem illetve inkább nem ezt veszem:
- nem ébreszt kikapcsolva
- akku üzemidő
- kényes hátlap (tudom ha költök rá cserélhetem szinte bármilyenre)
- drágább mint a másik kiszemelt (E71)
- BT adatátvitel hiánya (rendszeresek osztok meg a családdal képeket)
- fix tárhely (nem a méret a gond egyelőre hanem hogy fix. A kártyát tolhatom át laptopba, kártyaolvasóba )
- mp3 csengőhangok hiányaTudom van amit meg tudok oldani ha feltöröm, de nnek a készüléknek pl pont az a lényege hogy ami benne van az tuti és nem kell vele babrálni. Megmondom őszintén van egy maréknyi apple ellenesség is bennem, de azért azon túl tudnék lépni. Ez a kijelző élmény viszont mindent visz. Egyelőre nem akarok idegeskedni az apróságokon amit , vagy csak sok hajszál kitépése után tudok megoldani. Egy év múlva is lesz Iphone. Várok még
-
bepe79
addikt
Sikerult frissiteni az iPhone 3G-met, most mar a 2.2-es Firmware van rajta.
Kb. 246 MB-ot (ha jol emlekszem) szedett le es telepitett az iTunes, es megcsinalta a 8.0.1-es is nekem, habar szolt, hogy mar van 8.0.2, es akarom-e azt is letolteni meg telepiteni. Eddig minden oked, ugyanolyan stabilnak tunik a 2.2, mint a 2.0.2 volt.
-
Remittenda
aktív tag
Egy régebbi szoftver verzióban még nem lehetett keresni az emailek között. Mostanra már megoldották?
-
iknight
senior tag
Ez azért jó pont az applenél, hogy folyamatosan vannak frissitések, és ugye még az előző modellre is, más cég nemszokott törődni a kifutott modelljeivel. Illetve a frissitéseknek tényleg van értelme és hasznosak is.
Csodaláom hogy az android megjelenése nem vetette árnyát az apple és a google viszonyára
-
baliii
senior tag
gondolom touch-ra még mindig fizetős
-
Lirion
addikt
kopi-pészt sincs, jól látom?
-
pmikloska
aktív tag
Én vártam valamit, amit korábban említettek már, és talán tényleg a legfontosabbak között lenne, de nem történt fejlődés. Ez pedig a flash támogatás. Azt hittem, hogy majd az lesz az első mondat a cikkben, hogy végre van az is, de mégsem.
-
bepe79
addikt
OK, megoldottam. Nyomni kellett neki kulon egy Check for Update-et a menubol, mert magatol nem frissitette magat es tovabbra is csak a 2.1-et latta.
-
bepe79
addikt
A kerdesem: 2.0.2-rol egybol 2.2-re nem lehet frissiteni, csak ugy, ha eloszor felrakom a 2.1-et es aztan a 2.2-ot? Mert nekem az iTunes az insulasnal tovabbra is a 2.1-re valo frissitest ajanlja fel.
-
bepe79
addikt
Vegre! Itt a 2.2-es firmware!
Frissitem is az iPhone 3G-met.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest