- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FókuszPók
tag
szerintem x ideig elérheted, ha letelik az idő, de ha nem újítod meg, akkor törlik szerintem, de később biztos van visszaállítási lehetőség (mondjuk 1 évig), hogy vagy elfelejtetted fizetni, törölték de nem akartad, csak elmaradt a lóvé. Lehet nem így van, de ez lenne logikus.
-
unrealnoise
senior tag
Jaja, lehet az lesz. iPad-ra fáj leginkább a fogam, otthon jó lenne nem mindig a gép vagy a TV előtt heverni, aztán az az iPad-dal aztán rohadt el tudnék lenni bárhol is vagyok.
Mondjuk egy Mac Mini meg nem lenne olyan sokban, ha eladnám a PC-m.
Lenne pár kérdésem: a Mac-nél a rendszerfirrsítések meddig jönnek? Meg gondolom free egy ideig nem?
USB-3-as pendrive-ot is simán kezeli a rendszer nem?
Mármint még totál béna vagyok apple kütyük terén, csak régen suliban használtunk elég elavult mac gépeket, de ma már más világ van...
Szóval remélem nincs semmi buktató a dologban, amibe egy zöldfülő belebukhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest