- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Eleg jo pelda szerintem az iPad, de akar az iPhone is. Tabletet is mar kitalaltak evekkel elötte, megse kellett a kutyanak sem abban a formaban, ahogy akkor volt. Aztan Alma gondolt egyet es megcsinalta ugy, hogy az is olyant akar (ha nem is konkretan iPadet, de tabletet), aki azt sem tudja, mi az..
Szoval lehet, hogy sokmindent nem ök talalnak ki, de sokmindenböl akkor is ök csinaltak mainsteam cuccot, ezt kar lenne tagadni..
Hiaba van egy jo ötleted, azt el is kell tudni adni, különben nem ersz vele semmit es megteszi majd mas.. -
dani3l
őstag
Valakinek fura dolog, hogy van aki esetleg a gepen dolgozik es nem akarja felbehagyni egy egy oras telefonbeszelgetes idejere, plane ha esetleg a kettö össze is függ.
Multkor lattam egy palit egy ilyen Galaxy Gear-rel telefonalni az utcan, hat, alig röhögtem ki..
Tök praktikus, hogy ugy csak a csuklodat kell a fejed mellett tartani nem az egesz telefont. Meg legalabb 2-3(?) naponta töltheted az oradat is..
Persze vannak helyzetek, amikor praktikus lehet, meg jo, hogy sok infot le lehet olvasni rola telefon buzeralasa nelkül is, de annyi penzert köszöntem, akkor is inkabb egy svajci orat veszek..
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával