- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #117 üzenetére
Igen, a technológiából következően kevesebbet kell fogyasszon az OLED panelen a néhány pixel, de azt hiszem minimális fényerőn az IPS sem eszik olyan rengeteget, mert nem ezen múlik igazából az üzemidő például G6 esetén sem, hanem inkább a (feleslegesen) magas felbontáson.
Egyrészt AoD-n is el lehetne olvasni üzeneteket, pontosan annyira alkalmas erre, mint a zárképernyő. Az csak a fejlesztőkön múlik, hogy mi jelenik meg AoD-n. Másrészt meg azt sem értem miért olyan jó a zárképernyőn olvasgatni üzeneteket két sorban, amikor egy mozdulat megnyitni teljes képernyőre
Arról nem is beszélve, hogy simán megoldható az interaktív AoD is (már évek óta létezik Motorola telókon). Felsorakoztatná az ikonokat egymás mellé, hogy melyik appból jött értesítésed, ráteszed az egyikre az ujjad, megjeleníti buborékban fölötte a tartalmát, ha meg akarod nyitni, akkor lehúzod az ikont a képernyő alsó részére. Ez utóbbinál majd egybe lehetne építeni a képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasóval, hogy egyből oldja is fel a telefont és vigyen az adott appba. Sokkal gyorsabb és hatékonyabb volna. -
törölt tag
válasz
Juhaszatti #115 üzenetére
Értelme van mindenhol az AoD-nek, annyira nem fogyaszt sokat IPS-en sem (bár fene tudja, nem próbáltam nélküle, de a fogyasztók közt nem jelenik meg igazán), és lényegesen több információt tud közölni, mint egy villogó LED. Ki is szoktam kapcsolni a LED-et mindig, mert csak idegesít.
Inkább a zárképernyőnek nincs értelme AoD mellett külön szerintem. Simán az AoD-nek kellene a zárképernyőnek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest