- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Az értesítési felületen a wifi, bluetooth, stb. azonnal kapcsolható, nem dob a menübe? A 930 nagyon bejön, ezzel ellentétben a 630/635 páros egyáltalán nem tetszik, az 520-ast tuti nem cserélném le egyikre sem.
-
roli543
őstag
A 930 kerete vajon fém, elképesztően gyönyörű, egész kompakt a mai tepsik mellett 😊
-
xperiasigi
őstag
Egy 930-ra lehet beneveznek.
-
alevan
őstag
Elég sok újdonság kimaradt a cikkből, de elmegy.
Viszont a 630 a kétkártyás mivolta miatt valszeg divatos lessz (főleg arra India és Kína fele).
-
Kasya
nagyúr
"...de a csatlakoztatott készülékeken legutoljára nyitva lévő tabok kezelése" + Word Flow Keyboard
Számomra a legfontosabb ujitasok."a vissza gombot hosszan nyomva előbújó multitasking-felület is, az alkalmazásváltón immár be is lehet zárni a programokat egy függőleges irányú ujjmozdulattal."
10 ujjamon megtudom szamolni, hanyszor zartam be barmit is. User error lehet...Egy dolgot levehetnenek viszont... a mobil net limitet. Se videot, de meg podcastot se tudok hallgatni mobilnettel rendesen. Hogy a programokat ne is emlitsem.
-
br.rak
őstag
Most akkor a 8.1 az 520/525 ,720,625 alatt teljes verziót csinál a HERE-ből? Vagy én értettem félre ezt:
"A platform számára nagyon fontos újdonság, hogy a Nokia által karban tartott HERE Drive+ és HERE Transit minden készülékre ingyenesen elérhetővé vált"Br
-
Polllen
félisten
Azért reménykedtem, h a 925 kap egy jobb utódot hasonló képátlóval, de kisebb házban
mod: Mondjuk ahogy nézem kb ugyanolyan széles lesz, mint a 925.
-
Hát a 630 is bír azokkal a negatívumokkal amiért inkább nem cserélem le a 620-amat... Nincs vaku, még mindig 512 ram... Kíváncsi leszek az 530-ra és közben szépen lassan gyűjtök egy 925-re... :/
-
petipetya
nagyúr
Ez pont olyan, mint hogy szerintem nem éri meg a váltás a Nexus 4 / Nexus 5, Galaxy S4 / Galaxy S5 között sem. Általában két verziót érdemes ugrani akkor, ha az ember kitart egy márka/termékvonal mellett.
Jelen esetben a 920 is megkapja a 8.1-et, így az égvilágon semmilyen hátrány nem ér majd téged.
Mellesleg a 930 a 8.1-el nagyon bejön.
-
darvinya
titán
válasz
aprokaroka87 #31 üzenetére
Az lehet, de csak főképernyön.
Én meg mindenholról beszélek.
Ha már virtuális gombok vannak, akkor miért nem oldják meg így.
Amúgy is az animáció lentről indítva jobban passzolna a WP-hez, mint fentről.
A képernyőzár lapként csúszik ki. -
A 930 oled vagy amoled?
-
satz18
őstag
A 930 sztem szuper lesz, a 630 sztem bukó. Egy csomó alkalmazás nem telepíthető fél gigára, GPU ugyan az maradt, az hogy a 2 Krait-ból csináltak 4 A7-es magot, az mennyi jelent pluszba, azt nem tom, de nem hiszem, hogy annyit számítana, hogy érdemes legyen váltani. A tavalyi csúcsmodellek sztem simán lepipálják árban és teljesítményben is.
-
Alexios
veterán
válasz
aprokaroka87 #28 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy a tavalyi csúcskészülékekhez képest nem sok minden indokolja a váltást az újra, rendszer, sebesség marad ugyan az, a felbontás növekszik, meg a soc de mivel a sebességgel így sincs gond, ez nem annyira szembeötlő mint droidon pl.
-
darvinya
titán
Nem tudom miért kell másolni.
Miért felülről húzom le a értesítő sávot, eddig is idétlennek tartottam.
Az ember alsó felén fogja a készüléket.
Ennek következtében lentről felfelé mozdulat könnyebb, mint fentről lefelé. -
franc0
őstag
A Lumia 920 másfél éve jelent meg, az égvilágon semmi de semmi ok nincs arra, hogy 930-ra lecseréljem.
Sajnos túl jó a Windows Phone rendszer, nyilván ezért kevesebb az eladás.
Samsungból minden évben újat kell venni hogy ne kapjon az ember infarktust.szerk: nameg itt ez a nanoSIMes bohóckodás is...
-
DS39
nagyúr
hát igen is meg nem is. lehet hogy MS/Nokia szemszögből úgy tűnik azt(620) upgradelték, hiszen a ClearBlack maradt, nagyobb kijelzőt kapott, (felbontást is, de az csak a virtu gombok miatt), 2 mag helyett 4.
negatív hogy vaku nincs, kamera gomb nincs, és a ram sem nőtt.viszont ez jót is jelent, mert akkor minden mostani 512 mb ramos modellen jól fog futni az új rendszer.
-
Kelmerneth
csendes tag
Kimaradt a cikkből az új akkumulátor szabályozó, a harmadik fő sor, az összevont kezdőképernyő és még sorolhatnám....
-
margithid
veterán
válasz
SuperMario #16 üzenetére
Még nem zárult le az akvizició, de ha lezárul, akkor a nokia nevet nem használhatják.
Azért írtam, hogy májustól gyártót, bemutatott új készülékeken nem nokia lesz már a felírat.
Ezeken amiket most mutattak be, természetesen marad még. -
Alexios
veterán
Az appok sd kártyára telepítése is kimaradt a cikkből, pedig sokaknak elég jól fog jönni.
-
Ricardo
titán
A 930 jól hangzik. A szoftver is fejlődik szépen.
A 630 meg vicc. Fél giga ram? -
jaszy91
aktív tag
Nem vagyok WP és Lumia rajongó, de a Lumia 930 WP8.1-gyel azt mondom, hogy jöhet
Jól néz ki na!
-
Воланд
titán
válasz
SuperMario #16 üzenetére
nem hivhattak volna oket.
-
dikan
tag
A képen van narancs színű 630-as is...
És elég fontos újdonság a VPN támogatása is... -
SuperMario
tag
válasz
margithid #10 üzenetére
Nincs még döntés róla, szerintem Európában tartják a Nokia nevet. Legalábbis már most hívhatták volna őket simán Lumiának, még sem tették..
Egyébként engem is megfogott ez a 930, már nem is érzem, hogy annyira kéne egy iPhone. Főleg, hogy $599-ről indul adók meg minden nélkül, annyira eszementen drága sem lesz (mint a kinézett alma).
-
BiP
nagyúr
Erről lemaradtam, de ez óriási dolog. Főleg az 520/630 kategóriájában fog nagyon sokat jelenteni.
(#8) Seangaijin: Szerencsére a WP nagyon jól gazdálkodik az erőforrásokkal. Nekem a 820 az első WP8-cal nagyon zabálta az akksit (1650mAh), a GDR3-mal (meg most a teszt 8.1-gyel)másfél napig kibírja. Persze a játék meg a netezés lezabálja, de azok bármekkora akksit megesznek pillanatok alatt.
Amúgy a 930 hiába "csak" egy 1520 5"-on, úgymond, mégis nagyon sokan várnak erre, mert nekik a 6" már sok, de az 5" még kompromisszumokkal, de elviselhető.
(#14) DS39: Paraméterek, ár alapján mégis az 520 utódja. (bár a számozás nem erre utal, de a 620-hoz képest technikai "visszalépés" igen)
(#16) SuperMario: Még mindig külön van a 2 cég, addig biztosan tartják a Nokia nevet. (és a most bejelentett modellek meg is tarthatják).
-
DS39
nagyúr
de az a 620 utóda. már a design-on is látszik hogy arra hasonlít.
az 520 utóda a 525 (külföldön hivatalos forgalmazással), de ugye lehetett olvasni a "Rock" fedőnevű 530-as modellről, ami idén érkezik, az várhatóan az 525-ös 8.1-gyel kiadott verzió lesz, és reméljük hogy nálunk is forgalmazva lesz, ill. kap egy-két feature-t pluszban, és nem mínuszban.
tjb007: ez mindenképp szükséges lépés volt hogy terjedjen a platform, és fejlesszenek rá.
-
Воланд
titán
"melyek mellett néhány fontosabb opció (WiFi, Bluetooth, repülő mód és a kép forgatásának engedélyezése)"
arra a negy helyre azert mast is be lehet allitani...
-
tjb007
nagyúr
Történt még egy elég fontos bejelentés tegnap, mégpedig az, hogy mostantól a 9 hüvelyknél kisebb kijelzővel rendelkező készülékek után nem kell licencdíjat fizetni, ergo ingyenessé tették a Windows és Windows Phone rendszert.
-
Seangaijin
senior tag
Nem rossz a 930 de akkor már miért nem új Snapi soc van benne? Az akksija is kifogásolható... Az Xperia az ~2300mah akksija és úgy merül mint a nyavaja és abba még snapi 600 van. Persze ez WP nem Android de szerintem kicsit karcsú. Meg mindenben ugyan az mint a 1520, annyi, hogy -1 col a kijelző. A nyitó árra kíváncsi leszek, de ha a 1520-as olcsóbb lesz akkor nem kérdés, hogy nem kell a 930.
-
BiP
nagyúr
válasz
bozarjoska #1 üzenetére
520 utódnak nem rossz. (mondjuk 1gigát kaphatott volna, valóban)
-
C$abi
aktív tag
Így már sokkal inkább használnék egy WP-t, pedig eddig se volt olyan rossz. Ez a 930 álatti.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon megfogott a Lumia 930 .
-
SlayR
senior tag
Egyre biztosabb, hogy a 930 lesz a következő kiszemeltem
-
aprokaroka87
nagyúr
Inkább ezzel foglalkozzon a Nokia mint az Android butitásával!
-
tothmaxy182
őstag
Nah, ezekkel a frissítésekkel már egész használható lesz a rendszer (hangerő állítás!!!!!!)
Amúgy kár a 630-ért... 512 Mb RAM? Drága lett volna az 1 Giga? Meg az a fél centis keres a kijelző két oldalán??? -
bozarjoska
őstag
szerintem ezek az aksik kevesek lesznek :-/ ez a 630 elég gyérre sikeredett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest