- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
capulet75 #37 üzenetére
Dehogynem kellhet a négy mag, ha megírnak rá/alá egy rendes fotós és videós szoftvert.
A teljes Android meg azért van rajta, mert a telefonjaikat sincs idejük megfelelően szoftveresen felkészíteni, nemhogy egy fényképezőgépet. Nem baj, majd a fényképezőgépekre is lesz az XDA-n egy szekció
(#21) eclipse006: Viszont mobillal azért sem lehet összevetni, mivel ezzel telefonálni külön nem lehet, illetve eleve nem is olyan a kialakítás. Az biztos hogy kenterbe veri minőségben, ez egyértelmű.
Nem is kell összevetni, azért írtam a tabletet ill. az azzal való összehasonlítást, mert nem a telefonálás, hanem a net elérése lehet a lényeg. Vagyis nagy különbség van a fényképezős mobiltelefon (Nokia 808 Pureview) és a mobil oprendszeres fényképezőgép között. És soha nem fogják tudni normálisan összehozni, mert nem lehet normálisan megoldani.
-
ZooLee
senior tag
válasz
eclipse006 #4 üzenetére
Hát, akinek fontos, hogy jó képeket tudjon gyorsan feltölteni annak jó lehet, ill esetleg megvan a lehetőség rá, hogy jó szoftvereket készítsenek direkt a hardverhez, akkor szintén. Azért egy ilyen gép, ill. leginkább a jó/cserélhető optika csúnyán kenterbe verheti a mobilos fényképezőgépeket legyen akár 41mpixel felbontású is...
Bár a magam részéről egy SLR/MILC + Eye-fi kártyát és egy telefont/tabletet jobbnak tartok, de hát én csak hobby fotós vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest