- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
"Olyan elánnal védted a vasat, mint a bronzkort éppen elhagyó ősember."
Ez jó volt
"Modern teknika olyan műanyagokat képes előállítani, amit még álmunkban sem tudunk álmodni!"
Ezzel egyet értek. Akkor viszont azt nem értem, hogy miért kell egy 100-200e Ft.-ba kerülő telefon burkolatát egy 100Ft-ba kerülő, a tejfölös pohárral megegyező minőségű anyagba csomagolni?
A fém a minőségérzeten túl azért egyéb előnyöket is jelent (pl. készülék ház merevsége), így bár használata költséges, több előnyt is jelent egy terméknek. A rádiók adásvételi problémáját pedig szerencsére remekül meg lehet oldani, ahogy azt linkeltem feljebb."Mindennek megvan a maga egyedien optimalizált hasznossága, mely során rengeteg szempontot kell/lehet mérlegelni."
Ezzel is egyet értek. Azonban, ha mindez a gyártó nyereségének maximalizálását szolgálja csupán, és a vásárló ebből nem kap semmit, akkor az igen nagy ellenszenvet vált ki belőlem.
Feltéve, hogy ezt az anyaghasználat kapcsán írtad, mert ebben nem vagyok biztos -
-FreaK-
veterán
Az is az, ezt elismerem, csak igen nehéz ilyet kapni.
Ezt most már direkt csinálod, ugye? Szóval szerinted csak így lehet megoldani? Láttál te már telefonokat az utóbbi pár évből? Segítek, jó? pl.: 1 2 3
(#44) Dinsdale: Ezt egy szóval sem mondtam! Sőt vannak nagyon minőségi tapintású műanyagok is! Nem kell kizárólag fém legyen persze, csak én most a gagyi tejfölöspohár műanyag ellen beszéltem inkább és nem a fém mellett, bár félreérthető volt elismerem.
2012-ben mikor a HTC OneX-et vettem, közrejátszott a burkolat is abban, hogy nem az S3 mellett döntöttem, amit azóta sem bántam meg egy percre sem. Utána a OneX+ még jobb borítást kapott.De amit írtam annak igazán az a lényege, hogy nem értettem miért kell leszólni azt aki nem éri be a gagyival és vannak igényei egy termékkel kapcsolatban
Peace.
-
-FreaK-
veterán
Én nem vágyom 6 oldalt fém telóra. De számomra jó ha van benne. Úgy látszik számodra nem. Valszeg számodra teljesen ismeretlen fogalom a minőség érzet is. Ez alapján gondolom nincsenek is komolyabb igényeid az általad vásárolt termékekkel kapcsolatban, ugye? Ez persze nem baj, engem tökre nem zavar ez, csak azt nem értem, hogy téged miért hogy másnak esetleg vannak ilyen igényei?
Érdekes módon bizonyos gyártók meg tudják oldani hogy átjussanak azok az elektromágneses hullámok a burkolaton, és használni lehessen őket (mint most a Samsung is), tehát ez az "érved" rögtön értelmét is vesztette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest