- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
"Olyan elánnal védted a vasat, mint a bronzkort éppen elhagyó ősember."
Ez jó volt
"Modern teknika olyan műanyagokat képes előállítani, amit még álmunkban sem tudunk álmodni!"
Ezzel egyet értek. Akkor viszont azt nem értem, hogy miért kell egy 100-200e Ft.-ba kerülő telefon burkolatát egy 100Ft-ba kerülő, a tejfölös pohárral megegyező minőségű anyagba csomagolni?
A fém a minőségérzeten túl azért egyéb előnyöket is jelent (pl. készülék ház merevsége), így bár használata költséges, több előnyt is jelent egy terméknek. A rádiók adásvételi problémáját pedig szerencsére remekül meg lehet oldani, ahogy azt linkeltem feljebb."Mindennek megvan a maga egyedien optimalizált hasznossága, mely során rengeteg szempontot kell/lehet mérlegelni."
Ezzel is egyet értek. Azonban, ha mindez a gyártó nyereségének maximalizálását szolgálja csupán, és a vásárló ebből nem kap semmit, akkor az igen nagy ellenszenvet vált ki belőlem.
Feltéve, hogy ezt az anyaghasználat kapcsán írtad, mert ebben nem vagyok biztos -
-FreaK-
veterán
Az is az, ezt elismerem, csak igen nehéz ilyet kapni.
Ezt most már direkt csinálod, ugye? Szóval szerinted csak így lehet megoldani? Láttál te már telefonokat az utóbbi pár évből? Segítek, jó? pl.: 1 2 3
(#44) Dinsdale: Ezt egy szóval sem mondtam! Sőt vannak nagyon minőségi tapintású műanyagok is! Nem kell kizárólag fém legyen persze, csak én most a gagyi tejfölöspohár műanyag ellen beszéltem inkább és nem a fém mellett, bár félreérthető volt elismerem.
2012-ben mikor a HTC OneX-et vettem, közrejátszott a burkolat is abban, hogy nem az S3 mellett döntöttem, amit azóta sem bántam meg egy percre sem. Utána a OneX+ még jobb borítást kapott.De amit írtam annak igazán az a lényege, hogy nem értettem miért kell leszólni azt aki nem éri be a gagyival és vannak igényei egy termékkel kapcsolatban
Peace.
-
-FreaK-
veterán
Én nem vágyom 6 oldalt fém telóra. De számomra jó ha van benne. Úgy látszik számodra nem. Valszeg számodra teljesen ismeretlen fogalom a minőség érzet is. Ez alapján gondolom nincsenek is komolyabb igényeid az általad vásárolt termékekkel kapcsolatban, ugye? Ez persze nem baj, engem tökre nem zavar ez, csak azt nem értem, hogy téged miért hogy másnak esetleg vannak ilyen igényei?
Érdekes módon bizonyos gyártók meg tudják oldani hogy átjussanak azok az elektromágneses hullámok a burkolaton, és használni lehessen őket (mint most a Samsung is), tehát ez az "érved" rögtön értelmét is vesztette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest