- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Dilikutya #98 üzenetére
Igaz, rosszul fogalmaztam. Nem döglött csak nem fejleszthető illetve komolyabb játékra nem való. Ha már úgy is egy erősebb vga-t pattint bele az ember akkor minek FM1-be invesztálni? Abba új, erősebb proci már nem jön.
"Nem csak Dual Graphics létezik, használhatod önmagában az APU-t is, tökéletesen jó belépőszintű játékos konfiguráció + önmagában is alkalmas játékra, sok esetben kompromisszum sem kell még."
A Battlefield 3 most nagy sláger. Sok kis kocka tolja ezerrel. Multizás közben mondjuk 1680x1050ben hány fps-el is fut a játék főleg egy gyengébb LIano APU-n? És mennyi ott a minimum fps? Mert az, hogy 1-1 pillanatra felugrik a maximum 35fps fölé is az totál hidegen hagy. Attól még teljesen játszhatatlan mert irgalmatlanul szaggat. Tudom mert próbáltam A8-3850-en...
-
8th
addikt
Akkor leírom mire értettem. Vegyünk két hasonló teljesítményű gépet.
AMD:
legolcsóbb FM1 lap: 12 400
A8-3870K box: 26 000
AC Freezer 64 pro: 6 900 (tuning esetén muszáj lesz)
4GB/1866 DDR3 kit: 10.500
legolcsóbb HD6670 ddr3: 16 500összesen: 72 300
Intel:
leghokibb 1155 lap: 11 000
i3-2120 box: 29 700
4GB/1333 kit: 5 900
legolcsóbb HD7770 ddr5: 30 200összesen: 76 800
AMD LIano -ban ha ki szeretnéd használni a Dual Graphics technológia nyújtotta előnyöket akkor ez a plafon. Nem tudod mivel tovább fejleszteni vagyis a fejlesztési lehetőség zéró. Ha meg a D.G.-t nem kihasználó videokártyát teszel FM1-be kapásból értelmét veszti az egész platform. Intelnél nem vagy megkötve sem proci sem vga terén. Rakhatsz bele bármit csak a pénztárcád szabja meg a határt. Én úgy gondolom plusz 4 500 forintot simán megér, hogy nem egy eleve döglött platformot vásárol az ember.
-
8th
addikt
válasz
Peetee(tm) #77 üzenetére
Akit nem különösebben érdekel a számítástechnika az csak egy számtech üzletben kér szakmai segítséget mert "ott biztosan értenek hozzá". Gondolja ő. És itt követi el a végzetes hibát. Ilyen helyekre mint a PH el sem jut hiszen abszolút nem érdekli a téma. Kell neki egy jó videokártya lehetőleg jó olcsón. A boltos pénzből él. Ha a ddr3-as kártyán 200 forinttal több haszna van akkor azt fogja ajánlani hiszen a usernek amúgy is tökmindegy nem ért hozzá. A boltos örül. A vevő szintén örül mert kap egy új kártyát amin a legfrissebb játékok is elindulnak és jó sok ram van rajta. Az, hogy a 2gb ddr3-as olcsóbb is mint az 1gb-os ddr5 külön öröm. Közben teljesítmény ügyileg csúnyán csöcsre szalad a cuccal amit a boltos (tisztelet a kivételnek!) még véletlenül sem említ meg a vevőnek.
-
8th
addikt
válasz
djculture #26 üzenetére
Én igen. Simán. Aki csak kocajátékos és 25 000 forintnál húzta meg a lélektani határt annak szerintem az egyik legjobb választás a 7750. Itt nyilván nem a ddr3 verzióra gondolok. PH-s tesztben 1-2játékot leszámítva nem volt akkora szakadék a 7750 és a 6770 között sőt előfordult, hogy utóbbi gyengébben szerepelt. Ha a fogyasztását is nézzük akkor meg végképp best buy abban az ársávban. Még a 7770 is kevesebbet fogyaszt a 6770-nél, a 7750 meg pláne (-10w/-46w). Jó kártya az jó áron. Arról sajnos végképp nem a piac tehet, hogy semmit sem ér a forintunk.
#50: Ja, amíg ment addig jó is volt. Aztán 1,5 hónaposan csíkozni kezdett. VTX3D...
-
8th
addikt
Ha arányaiban annyival olcsóbb lesz mint amennyivel lassabb a DDR5 verziónál akkor semmi gond. De félek mire ideér... Egy olcsó belépő szintű, némi kompromisszummal már játékra is alkalmas gépbe el tudnám képzelni egy G620 és 4GB ram mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest