- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
attila9988 #1 üzenetére
Én egytértek a Microsoft-tal. A vista warez verzió között is sok vírusos, trójai vagy egyéb rootkit-es verziók voltak. Amikor megvettem OEM-ben sokkal gyorsabb lett a Vista mint a Release. A telepítő sem, idult újra 3x mint a warez-ban.
Az tényleg lehetséges, hogy egy bit-re meg fog egyezni az RTM-mel de az is lehet, hogy kiderül valami kritikus hiba és változtatnak rajta.
Az RC gondokról, meg annyit, hogy az MS hivatalos jelzései alapján az RC a tesztelők 70%-ánál volt gondmentes, 30% valamivel szívott. Azért egy 70%-ban stabil Win 7 az nem ugyanaz, mint egy normális RTM.
Azzal is egyetértek, hogy SP1 előtt is vannak gondok minden OS-el. Xp-nél SP2-ig kelett várni még használható lett, Vistánál SP1-ig. Én is addig biztosan nem fogom lecserélni a Vista Home Premium-om ameddig nem jön ki az első SP rá.
-
RexpecT
addikt
válasz
attila9988 #1 üzenetére
Mindegy.
-
RI/OS
addikt
válasz
attila9988 #18 üzenetére
Ja, nem tudhatja, vagy megnézi a digital signature-t meg a fileokat az iso-n, és kb ennyi...
-
Killing
addikt
válasz
attila9988 #1 üzenetére
Nekem így kezdődött a pályfutásom a Windows 7-tel:
Letöltötem a 32 bites változatát,ezután Partition Magic-el kettéválasztottam a Vinyót (C meghajtó: XP,D meghajtó: Windows 7)Windows 7 feltelepül,minden fasza.Használtam 1 hónapig,meguntam,letöröltem,partíció egyesítés (Úgyszintén PM-el),hiba történt,a következő egyesítés az XP újratelepítésénél történt meg. -
Apollyon
Korrektor
válasz
attila9988 #1 üzenetére
Na látszik Te is marha sokat foglalkoztál a témával...
Amúgy csak kb néhány száz vagy ezer PH! fórumozót küldtél el a búsba...Attól még hogy tesztel valaki, mért buta? Ennyi erővel megvárhatnád minden oprendszerre a Service Pack 4-et, hiszen addig még biztos nem végleges...
A Win 7 egyébként stabilabb mint a Te két lábad.
-
Atikusz
senior tag
válasz
attila9988 #1 üzenetére
na szép. akkor még várunk. éreztem én, hogy még nem kell feltelepiteni, amit letöltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest