- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én ezt úgy gondoltam, hogy az egyikben lévő cuccok megmaradnak, (0.mag), a többiben pedig a nem kellőek le lennének tiltva, vagy csak azt a részét tokoznák bele, amit lehet "sokszorosítani", pl. a CPU részt. (most látom, végülis ezt írtad Te is.)
(bár nem tudom, hogy a mostani Cellben a 8 végrehajtó mennyire használható általános célra, és mennyire célcuccok - hiszen most is úgy van, hogy ebből csak 7 aktív, és változó, hogy melyik van letiltva)
A lényeg a lényeg, hogy nem kvázi 0-ról kell fejleszteni új procit, új fejlesztőkörnyezetet, hanem a meglévőt kell áttervezni. Szerintem ez lényegesen kevesebb időt venne el.
Hogy általánosabban fogalmazzak, egy Cell alapú többprocesszoros(jó, most is az, értsd jól) rendszert csinálnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest