Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
Dr. Akula #28 üzenetére
Annyi biztos, hogy 15 grammnyi akksinál kevésbé akadályozza a mozgást.
A csúszási súrlódási erő ugye Fn × μ, tehát egyenesen arányos a tömeggel.
Ez egy 107 grammos egérnél (pl. G900) eszerint az akksi +16% súrlódási erőt generál (feltéve, hogy 15 grammos, amit nem tudok pontosan, még keresem).
Egyébként az sem teljesen igaz, hogy nincs wireless input lag, kimértem. Ezt mondjuk már lehet tekinteni elhanyagolhatónak.
-
j3my
csendes tag
válasz
Dr. Akula #20 üzenetére
A wireless megoldásokat személy szerint azért kerülöm, mert remek hiba forrás. Elhiszem, ha kint élsz a tanyán "steril" környezetben akkor tök jól működik. Esetleg, ha valami vasbeton szerkezetű Faraday kalitkában élsz, hermetikusan elzárva minden sugárzástól akkor is jól működhet. De konkrétan nekem attól belassult az n-es wifis kapcsolat(ugyan az a 2,4Ghz amit a G900 használ), mert bekapcsoltam a mikrót egy szobával arrébb, de használhatatlan szintre.
Plusz tölteni kell, plusz nincs mit rágjon a macska, plusz meg se találom ha a 2 éves húgom eldugja. -
ribizly
veterán
válasz
Dr. Akula #15 üzenetére
Azért egy görgő sokkal de sokkal többre való, mint weblapok görgetésére, de ha Neked nem kell másra, akkor nem is gamer egérre van szükséged.
A wireless nálam eleve nem pálya, mert nem lehet igazán jól megcsinálni. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy a Steelseries wireless egerei milyennek, de egy dolog biztos: egyik haverom vett egy Logitech G700s-t és "visítva" adta el egy hét múlva, mert az előtte lévő ultra-gagyi A4tech vezetékes egere 1000x jobb volt latency-ben. Szóval aki vezetékes gamer egeret használ és kicsit is komolyabban tolja az eleve messzire elkerüli a wireless megoldásokat. -
ribizly
veterán
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
Hogy a Razer-t miért bántod azt még kb megértem. De a Steelseries, Mionix, Zowie elég jó cuccokat gyárt, szóval lehúzni azért nem kéne őket.
Abban egyetértek Veled, hogy a Logitech már jó régóta ott van a piacon és tett is le jónéhány komoly egeret az asztala, de azért azt állítani, hogy az egyetlen valamirevaló gyártó lenne azt erősen vitatom. Már csak azért is mert néhány jó példától eltekintve azért az elmúlt években sokszor arra apellálva, hogy a neve úgyis eladja kiadtak pár nem sokat érő, túlárazott cuccot. Ez nem egyedi eset, de én ettől többet vártam tőlük.
Azt persze elismerem, hogy mostanában felvették újra a kesztyűt és jó úton haladnak. -
nyunyu
félisten
Kár hogy senki nem gyárt náluk jobbat...
10 éve ez talán még igaz is volt.
Utóbbi ~5 évben viszont főleg a kreatívjaik/marketingeseik agyi működésének javítására használt szerek számlájára megy el a termékeik árának minimum fele, nem a bennük lévő műszaki tartalomra.
Pl. G Pro 24-25k-ért? Most komolyan, szenzoron kívül mi különbözteti meg az 5-6(-max 10)k-s Gigabyte egerektől? (Írhattam volna random kínait is.)
Lassan visszapillantóból integethetnek a Razernek smucigságban.
(Szerintem már ~2 éve megelőzték őket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest