Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szorfos
csendes tag
Ennek az olcsóbban van már jobb hype-nak én is bedőltem. Karácsonyra vettem egy SJCAM 5000X Elite-et. Gyárilag halott volt az akksija. Kollégám 4000 Wifijében 1 év után adta meg magát az akku. Vett egy komplett új 4000 Wifit, aminek az akksija nem fér bele a régiébe! Nonszensz!
A régi GoPro Hero2-esem még mindig hiba nélkül működik és bár nem olyan jó mint új korában, de még 30-40 percet bír az eredeti akksija is.
Engem nem győztek meg ezek az olcsó kamerák. Ha akkor romlanak el, amikor a legjobban szükséged lenne rájuk, azaz olyat vennél fel, amit nem tudsz megismételni, akkor totál ráfizetés volt akár ingyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest