Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

válasz tomboy0013 #39 üzenetére

Szerinted miért csúszik ilyen sokáig, mit reszelnek ennyi ideig? A 845-öt a kijelzőhöz? Azt egy sufnikínai cég is 3nap alatt berakja :D
    Mostanában kb a legújabb telefon mindig a legjobb, vagy legjobbak egyike lett kb megjelenése után, nincs hosszútávú dominancia, bárkinek elérhető a trón.

5 kamerás érdekes kialakítás, könnyű legózni jó hardverekből, nem kell maguknak fejleszteni hipertérugrás szenzort, stb-t, rengeteg ideje optimalizálva, fejlesztgetve.
    Első igazi flagship, meg kell mutatniuk mit tudnak. Ergo nem egy random közép-felsőközép teló ahol elég a korrekt, elmegy szint , mert összességében azért jó és viszik majd az emberek.

Itt most meg kell mutatni, hengerelni kell, beharangozták hogy überkirály kamerja lesz, és csúsznak is vele, annyira jóra reszelik.

Szóval mindez találgatás, de a legtöbb jel, statisztika arra "utal", hogy nagyon jó képeket fog lőni.
    Ezért én ki mertem ezt jelenteni, hogy ez remélhető. És nem az ellenkezője.

• Kleroo

veterán

Ez.... mitől drága? Nem értem a savazást.
    Egy snapi845, oké nem divatosn a legújabb, de atomvillanás gyors. De igazából a 820 is úgy pattogtatja a fullHD rendszereket, hogy öröm nézni.
    Szóval adott egy egy IP68, szép letisztult, atomgyors flagship, ami SW-ben is letisztult. És remélhetőleg minimum TOP3 kamerája lesz. De gyanítom egy ideig a trónon ül majd. Mennyi is a nyitóára egy random Huaweii, Samsung, Sony-nak?….. Jó lesz ez!

Új hozzászólás Aktív témák