- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Vagy írni tanulj meg, vagy dobj be egy Frontint, hogy megnyugodj => "Elnezes, h 2 drb "i" kellet a vegere anno, mert 1 "i"-vel mar foglalt volt. Lenzest kerek ezert megszer hirohito" Mi az a drb? A darabot db-nek rövidítik
És mi az a "Lenzest", meg a "megszer". Ezek magyar szavak?
A másik, hogy ez nem neked szólt
Nem te vagy a kimondhatatlan nevű kollega, nem neked céloztam, de ezzel is csak a logikus észjárásodat bizonyítottad. És még én nem tudok olvasni, mr. "gondolom olvasni tudsz olvasni"
Ne haragudj, de fetrengek a röhögéstől
További szép napot, kiszálltam ebből a magasröptű vitából, leiskoláztak az ellenfelek, ez van
-
hito
nagyúr
Na itt a párja
Hogyha pártatlanul (wp7-meego vita) olvasnád el a hsz-eket (ami látom nem megy), valószínűleg nem nekem címezted volna ezt. Nem tudom ki kezdett el arcoskodni a kimondhatatlan nevű kollega, vagy én. Nem én majmoztam le őt, nem tűnt fel? És az aláírásával + avatarjával kapcsolatos megjegyzésem nem abszolút érthető és jogos? Ezt kultúráltan és a legmesszebbmenőkig jóindulattal írtam, erre ő lemajmoz?
Hagyjuk már!
-
hito
nagyúr
Nem valamiről, mindenről lemaradtál! Lustaság helyett olvass utána, művelődj, nem én fogom neked összeszedegetni az infókat. De ezt jobb helyeken ne nagyon hangoztasd, hogy a WP7 lenyomja a Meego-t
Majd talán 2-3év múlva, és akkor is csak akkor, ha még ma befejezik a Meego fejlesztését és frissítését, azonnal eldobnak mindent a kezükből
-
=Mentor=
őstag
A "MeeGo vonat" már elment és ennek köze nincs ahhoz, hogy mennyire jó rendszer... Se biztos fejlesztői háttér se alkalmazásbolt nincs mögötte, enélkül halott ügy az egész. Talán ha az Android térnyerésével egy időben (2009/10) kirukkolnak vele akkor minden másként alakul...
-
hunter84
aktív tag
Na, látom megy ez másként is. Először is a WP7 érdemeit, előnyeit nem vitattam. Jó kis rendszer, bár nem az én ízlésem.
Ettől függetlenül az én véleményem az, hogy a Nokiának a Meego-nál kellett volna maradnia.
A linkelt cikkel kapcsolatban részben igazad van, az csak egy cikk, azonban tényleg érdekes dolgokra világít rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hegesztés topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest