- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Még, gyerekek, mééég!
-
hito
nagyúr
Vagy írni tanulj meg, vagy dobj be egy Frontint, hogy megnyugodj => "Elnezes, h 2 drb "i" kellet a vegere anno, mert 1 "i"-vel mar foglalt volt. Lenzest kerek ezert megszer hirohito" Mi az a drb? A darabot db-nek rövidítik
És mi az a "Lenzest", meg a "megszer". Ezek magyar szavak?
A másik, hogy ez nem neked szólt
Nem te vagy a kimondhatatlan nevű kollega, nem neked céloztam, de ezzel is csak a logikus észjárásodat bizonyítottad. És még én nem tudok olvasni, mr. "gondolom olvasni tudsz olvasni"
Ne haragudj, de fetrengek a röhögéstől
További szép napot, kiszálltam ebből a magasröptű vitából, leiskoláztak az ellenfelek, ez van
-
hito
nagyúr
Na itt a párja
Hogyha pártatlanul (wp7-meego vita) olvasnád el a hsz-eket (ami látom nem megy), valószínűleg nem nekem címezted volna ezt. Nem tudom ki kezdett el arcoskodni a kimondhatatlan nevű kollega, vagy én. Nem én majmoztam le őt, nem tűnt fel? És az aláírásával + avatarjával kapcsolatos megjegyzésem nem abszolút érthető és jogos? Ezt kultúráltan és a legmesszebbmenőkig jóindulattal írtam, erre ő lemajmoz?
Hagyjuk már!
-
hito
nagyúr
Majd én eldöntöm pajti, hogy mikor hallgatok, ok?
"A hozzászólásaid alapján az avatarod jutott eszembe, találó." Vegyél vissza szerintem, de gyorsan!
Nem a kocsmában vagy...gondolom kivételesen.
És igen. Szerintem elég mókás, hogy egy ördögfej az avatarod az aláírásod meg úgy kezdődik, hogy hiszek egy Istenben...Gratulálok hozzá, egységes elmére vall.
-
hito
nagyúr
Nem valamiről, mindenről lemaradtál! Lustaság helyett olvass utána, művelődj, nem én fogom neked összeszedegetni az infókat. De ezt jobb helyeken ne nagyon hangoztasd, hogy a WP7 lenyomja a Meego-t
Majd talán 2-3év múlva, és akkor is csak akkor, ha még ma befejezik a Meego fejlesztését és frissítését, azonnal eldobnak mindent a kezükből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest