- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cryman12
csendes tag
Engem is érdekelne, csak szimpla kíváncsiságból, hogy mennyit adtak el N9böl. Azonban abban én sem hiszek, hogy többet adtak volna el mint Lumia(k) ból... Már csak abból kifolyólag sem, hogy a komolyabb piacokon, nyugat-Európa és USA ban szinte meg sem hirdették, alig reklámozták. Kapni sem lehet arra felé szolgáltatóknál. Max kisebb-nagyobb elektronikai áruházakban. (Talán 1-2 kivétel) De az biztos (mivel én is N9 tulaj vagyok), hogy igen jól összerakott rendszer (és maga a készülék is), aminek ha valaki felfogja a működését, onnantól kezdve a legegyszerűbben használható oprendszer lehet, amit valaha a próbált (sztem). Persze ezen felül bele lehet kötni a termék támogatásba, az alkalmazás hiányba, de akkor is remélem még valaki felkarolja és tovább él a rendszer, mert kár lenne egy ilyet csak úgy hagyni.
-
gzbotii
nagyúr
Szeretem az ilyen fecsegeseket. Az lehet, h csak annyit szallitottak le, de elorendeles pl...
Es ketlem, hogy tobb N9 mnet ovlna el mind Lumia...Es a bebofogesed legertelmesebb resze: nem az utolso 3 honap. Akkor mikor az ****? Merthogy 2011 oktoberebenjeletettek be oket es sok helyen mikor is kezdtek forglamazni? Ja, igen, gozod nincs a temarol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest