- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
A spoiler az autókon van.
A boiler pedig vizet melegít.
Nem értettem idáig se mi az a spoiler - nem találtam rá magyarázatot amúgy meg le.zarom magasról hogy placcsan mer le is töröltem az egész game-t mert nekem nagyon nyomasztó és én a játékokat szeretem nem a rettegést meg a szorongást meg az öldöklést és a horrort se szeretem és most már a ME-t se ... -
Vinyard#
aktív tag
Megkérdőjelezhető? 99%-ban biztosan orbitális baromság. Csak azért 99%, mert az 1% esélyt fenntartom annak, hogy valami nálam okosabb mégis meg tudja magyarázni.
AMúgy Drew eredeti elképzelése is legalább ilyen rossz lett volna...szvsz a Kaszások annyira képtelen létezők, hogy nekik csak rossz eredetsztorit lehetett kitalálni. AZ tény, hogy a rosszak közül sikerült egy nagyon rosszat kiválasztani. A DLC annyit ér el, hogy olyan hatásosan löki az értelmetlen rizsát a megmagyarázhatatlanról, hogy az értelmesség illúzióját kelti...hülyeség tudom, de így valahogy könnyebb lenyelni a békátÍgy számomra egy korrekt befejezést kaptunk, ami nem jó, de nem is csapnivalóan rossz. Annyit elért, hogy nem látom teljesen értelmetlennek az eddig beleölt játékórákat, és még újrajátszásra is kedvem lett.
"Szívemből szóltál, nekem is teljesen ez jött le: nem tetszik a mi kis starchild-unk? akkor dögölj meg és kussolj."
Lehet érezni ezt benne persze, de a szép az, hogy egyébként még indokolt volt a Starchild részéről. A Reaper sereg egy ultimate megoldás volt a nonszensz problémára, ez kiderült. Amint a Crucible új lehetőségeket adott a probléma megoldására, láthatóan nagyon erőltette ránk azt a szándékát, hogy fejeződjön be ez a nem túl jó problémamegoldó módszer, és legyen valami jobb. Ezt figyelembe véve, talán érthető miért volt durcis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest