- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
A spoiler az autókon van.
A boiler pedig vizet melegít.
Nem értettem idáig se mi az a spoiler - nem találtam rá magyarázatot amúgy meg le.zarom magasról hogy placcsan mer le is töröltem az egész game-t mert nekem nagyon nyomasztó és én a játékokat szeretem nem a rettegést meg a szorongást meg az öldöklést és a horrort se szeretem és most már a ME-t se ... -
Antigabo
tag
válasz
WonderCSabo #14 üzenetére
Hát megerőszakoltam magam és beszennyeztem a lelkem az utólsó idegtépő hülye küldetéseket végigszemvedtem újra - szörnyű volt de CSAK A BECSÜLETÉÉRT
felkiáltással végigvittem és kellemesen csalódtam mert úgy éreztem hogy ÉLJEN - MEGÉRTE ! amit nem hittem volna hogy bele tudom ilyenbe érezni magam esetleg.
A befejezések nem teljesen ugyanazok mint ami a you tube-n van és a átvezető"filmek" is külömböznek pár helyen valamint sajnos a két csapattárs is elpusztult a végső percben stb,stb, de így már normális kerek történetet kapunk és a játék is tartja magát a mottójához : Ments meg a világot !..
a befejezés után a játék letörölte azt a két savegamet amit nem értettem hogy miért hagyott fenn addig is ...
...Heketáut... -
Antigabo
tag
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
Amikor befejezed a játékot akkor oda rak vissza amit írtál de én játszottam egy új küldetést azóta ... aztán ezért eltüntek savegame-k miután felraktam a DLC-t de az legutóbbi misszió mégis ott van és NEM OTT álok DLC telepítés után ahol te ...
thehát nem rakott vissza a cerberus bázis elé ezért nem tudom hogy honnan folytassam - egyébként meg azt se tudom hogy folytassam e ? mert kavarog a gyomrom ha rágondolok -
Antigabo
tag
Én se értem
-
Antigabo
tag
Feltelepítettem a EC-t de nem értem honnan kell újrakezdeni mert a SaveGame-k nem igazán érthető módon alakulgatnak - a Sanctuary legutólsó jelenetét tudom betölteni amikor Miranda kinyiffan és innen újra vagy honnan ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest