Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Teszt teljes mértékben újra csinálva, pár infóval / képpel kiegészítve (részletesség kedvéért)
Remélem nagyjából átlátható és nagyon nincs össze kuszálva az egész...(már kezdtem bele gabalyodni)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #3 üzenetére
Köszi az észrevételt neked is.
Közben újra neki estem, javítottam a tesztben is (valóban az lehetett, hogy nem csatlakoztattam megfelelően és USB 2.0-nak érzékelte)Most tuti jó. (ház USB portja (2 db) is 3.1-es? Jól látom?
) mert akkor a 3.0-s méréseket kezdhetem újra mind...
)
68% foglalt állapotban ezt produkálta:
Teljesen üresen:
Ez a valós USB 3.0
A házon található 3.1 -es (azt hittem 3.0-s)
Szóval ez a valós 3.0-s (alaplapi I/O port pl.)És a rajta végzett CDM teszt
MD
L -
King Unique
titán
Nyilván van különbség az USB 3.0 (USB 3.1 Gen 1) és az USB 3.1 Gen 2 adatátviteli sebessége között, de ott maga az USB-eszköz is számít. Viszont a jelen tesztnél ezeknek az SD-kártyáknak, illetve USB-s kártyaolvasóknak a max. 40-9X MB/s értékei nyilván közelében sincsenek még a Gen 1 szabvány max. értékének sem. Tehát itt normál esetben inkább csak apróbb eltérések lehetnek az USB 3.0/3.1 portokon történő tesztelésnél.
(#2) MaxxDamage:
Asztali PC-knél az előlapi portok akár adatátviteli sebesség tekintetében is "gyengébbek" lehetnek, mint a hátlapon lévők. Lehet ez volt az oka, hogy ott nálad csak feleolyan gyors volt az eszköz.Amúgy köszönjük a tesztet!
-
Robert07
aktív tag
Az a Realtek kartyaolvaso biztos, hogy jol volt csatlakoztatva az USB 3.0-as porthoz? Nem csak USB 2.0-as sebesseggel ment? Mert nekem nagyon ugy tunik, hogy nem volt jol csatlakoztatva, mert nem kellene ekkora kulonbsegnek lennie USB 3.0 es 3.1 kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest