- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Üdv!
Értem... tehát az jó, hogy egy fakarddal hadonászó kétbalkezes kezdő mindenféle gigantikus szörnyeteget csapkod le, és - bár a kard csak kölcsön van - már meg is menti a világot (lazán a főkvesztet is tudod csinálni az első pillanattól), hiszen az elején még a világ is béna.
Röviden: nem értek egyet. A játék ezzel az elgondolással folyamatosan és ugyanolyan könnyű. Gondold csak végig. Maximum a szintlépéseket, a fejlődést ronthatod el.A Morrowindben harmatgyönge vagy... hagyjuk... ízlések és pofonok különbözőek... tisztelem a véleményed, elfogadom, de... nos lehet, hogy nincs mindenben igazad.
Talán az zavar egy kicsit, hogy az Oblivionprofik levacakozzák azt a játékot, ami kivételesen nem a csalásról, god módról vagy miről, az első pillanattól übervagyokról szól... hanem az előrelátó skillválasztásról, karakterépítésről és a hatalmas térről, aminek része vagy.Az Oblivion néhány órát volt a gépemen, pedig eredetiben vettem meg, azonnal, ahogy kijött. Viccesnek tartom. Még ma is. Az újsütetű melléfogások közé sorolom, mint az NWN2 magától feltámadó karaktereit. Féltem a műfajt ezek miatt, de értem, hogy a sokaknak szüksége van ezekre a könnyítésekre, mert csak könnyed szórakozásra vágynak.
Félreértés ne essék, vannak még tartalmas, korrekt rpg-k ma is, például a Drakensang.Én megvédem a Morrowindet, sokunk nevében... ezek az rpg-k nem vacak játékok, dehogy. Az Oblivion is jó, csak más a célközönség. A legszebb pedig az, hogy ezzel a moddal, ami helyrepakolja a monszták szintlépését, már nekünk is játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest