- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
válasz
#98880768 #18 üzenetére
Oztán miért?
Mondjuk nem tudom mennyire érdemes egyből tényként kezelni a képet (Evan Blass, szal valszeg mindenki le fogja hozni)..Arányaiban full U11+, ami pozitív..A kávák picit vékonyabbak annál, és nincs notch! Kamera elrendezés a hátulján, az nem annyira jön be..Olyan G6 feeling, de ezen az ívelt hátlapon max csak vertikálisan tudták volna elhelyezni, akkor pedig még lejjebb került volna az ujjlenyomat, az se lett volna jobb..
Ami érdekesebb, h az infók az U12+-ról szólnak, nem a sima U12-ről..Lehet, most egyszerre jön a kettő?
-
h4h01
senior tag
-
M5Norbi
őstag
válasz
Juhaszatti #6 üzenetére
Valahogy én is így vagyok vele.
Ha lesz a hupikékeknél benevezek egyre.Jó készüléknek tűnik és az S9 nem fogott meg illetve nem érzem nagy lépésnek az S8-hoz képest.
-
hemaka
nagyúr
Vegre nem csillamponi hatlap, koszi.
-
mirtex
csendes tag
A fényképen szerepel egy U11+.
Ez véletlenül nem azt jelenti, hogy kapunk tesztet is róla? -
Matada2.3
veterán
Csak legyen már benne Qi töltés.. A 11+-ból is kispórolták.
-
forgonati
őstag
A matt fehérrel csak annyi lesz a gond, hogy iszonyat retkes lesz pár hónap után. A tok is széjjel fogja dörzsölni a hátlapot, gyakorlatilag belemasszírozza az anyagba a port. Persze meget rá dbrand, de akkor meg ennyi erővel lehetne hupilila színű is a telefon.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
MikeWazowski #8 üzenetére
Sajnos szeretek mobillal fotózni, fontos szempont nálam, és vonz az új kamera az S9-ben. Majd a tesztek alapján kiderül abban mekkora az előrelépés.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Juhaszatti #6 üzenetére
Szerintem S8+-ra válts majd és még marad is cash-ed.
-
U11 is jó volt. Igaz,az anyagminőség elég gyenge,legalábbis a burkolata,ettől eltekintve,nagyon szépen muzsikált nálam. Kiváncsi leszek ennek az összeszerelésére és minőségére.
-
Szakiii
addikt
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Egyetértek
ha szép lesz és nem lesz ez a bevágás felül mint most mindnekinál amit egyszerűen nem bírok feldolgozni akkor simán lehet hogy ez lesz az s7 utód nálam.
-
Juhaszatti
addikt
Nincs már olyan csúcskészülék ami olcsó lenne
Legalábbis a régi hagyományos gyártóknál (OnePlust, Xiaomit nem számolva).
Csúcskategóriában nem áraz rosszul a HTC, annyiba kerül mint bármelyik másik gyártónál. Középkategóriában kezdődik náluk az irreális árazás.Egyébként már az U11+ is nagyon tetszett, kíváncsi leszek erre.
-
pg1966
senior tag
880$-os árat híresztelnek, ami az U11+ 935$-os kezdőáránál olcsóbbnak tűnik.
-
tipuka
addikt
már nagyon kíváncsi vagyok, főleg az árazásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged