Matt fehér kivitellel tűnhet ki a HTC U12 a tömegből

A HTC a One sorozat legendás fémházát tavaly fémkeret + kétoldali, lekerekített üveg kombinációra cserélte liquid surface fantázianévvel, és igen különleges fénytöréssel. Jót tett a gyártónak egy kis figyelemfelhívás, az Edge Sense szorítófunkciók pedig igazán egyedivé tették az U11-et, igaz, sérülékenyebbé is. A HTC Source szerint a dizájnelven idén nem változtatnak sokat a 18:9-es arányúra nőtt képarányt és a dupla hátlapi kamerát leszámítva, ellenben a szokásosan figyelemfelhívó, fényvisszaverő Liquid Surface színvariánsok mellett érkezhet egy matt fehér kivitelű U12 is, már ha így fogják hívni.

HTC U11+ és U11 life egymás mellett. Egyértelmű, hogy melyik melyik.
HTC U11+ és U11 life egymás mellett. Egyértelmű, hogy melyik melyik. [+]

A forrásoldal szerint ez a színvariáció is üveget használ majd hátul, csak az olyan csiszolást és festést kap, ami másként töri meg a fényt. Ugyanitt kaphat helyet az ujjlenyomat-olvasó. Tavaly az U11+ egyébként már előrevetítette, mire lehet az U12 kapcsán számítani, a minap pedig a Snapdragon 845, a 6 GB RAM / 256 GB-os tároló kombináció és a HTC Face Unlock arcalapú feloldás is elhangzott pletykaszinten. Mivel a tajvaniak az androidos mobiltörténet legmeghatározóbb alakjai voltak egy időben, reméljük, igazán ütős csúcskészülékkel vesznek idén új lendületet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Ilyen lehet a HTC U12+

    Kiszivárgott felvételek alapján születtek jó minőségű renderképek a HTC közelgő zászlóshajójáról. U12 lehet, hogy nem is lesz.

Előzmények

  • Semmit sem spórol majd ki HTC U12

    A pletykák megnyúlt QHD+ kijelzőről, továbbfejlesztett szorítófunkciókról, 256 GB-os tárolóról, HTC Face Unlockról, Android Oreóról és persze Snapdragon 845-ről szólnak.

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

Hirdetés