- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erw
csendes tag
Csak ugye mint fentebb említettem, ez az ár már nagyon durva, ha 13 ezerért is kapsz egy ugyanolyan jó, de legalább hasonlóan jó fejhallgatót, mikrofon nélkül (most tekintsünk el attól, hogy van olyan gamer, akinek nincs botfüle). 40 ezres különbözetből meg olyan mikrofont tudsz venni hozzá külön, hogy ihajj. Jó, nem jön össze belőle egy Neumann, de azért nagyságrendbeli a különbség. És nem csak a mikrofonra költhetünk +40 ezret.
Amin meg több dolog van, az könnyebben elromlik. Ha pedig el is romlik valami fontos, pl a driver a fejhallgatóban, akkor az egész headsetet kidobhatod a kukába. Ezzel szemben ha külön-külön vennél fejhallgatót és mikrofont, erősítőt, dac-t, kulcstartót, karácsonyfadíszt, akármit, akkor nem csak a minőség lesz nagyobb az adott árban, hanem a meghibásodás kockázatát is minimalizálod.
Erre próbáltam utalni az első hozzászólással, hogy ez a gamer fülesdi kezd átcsúszni egy olyan ársávba, ahol már nem lesz versenyképes.
-
Erw
csendes tag
Hát azért Cloudot is be kellett harangozni, hogy milyen jó ár/érték aránnyal rendelkezik, közben meg csak ráragasztottak a Takstar Pro 80 / HI2050 (13 ezer) fejhallgatóra egy mikrofont és eladták 3-szor annyiért. A többi gamer fejhallgató meg még csak annyit se ér. A térhangás gimmickre pedig senkinek nincs szüksége, ezt te se gondolhatod komolyan, hogy pl a cloud II azért hangzik jobban, mert kapott hozzá egy alaplapinál is rosszabb minőségű külső hangkártyát. Azt a pénzt beleforgathattam volna egy ezerszer jobb fejhallgatóra, például.
De ha már így szóba került, igen, kíváncsi vagyok, hogy a revolver melyik stúdiófejhallgató átcímkézése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest