Új hozzászólás Aktív témák
-
Tisza Plaza
csendes tag
Pentektol (2008.04.25.) lehet kapni az Osanban
NB Esprimo-t 80 kiloforintert
10 havi reszletre is 0 THM mellett. Lehet, hogy megreckirozom.... -
polip
addikt
válasz
kretenallat #7 üzenetére
ezt nem a tirpák magyaroknak vezették be, ezt európában már lehet bőven kapni...
-
bijesz
aktív tag
válasz
kretenallat #7 üzenetére
Nem az Amilo a silány hanem az egész FSC brand úgy ahogy van.
Nekem egy fsc egyik csucs laptopja van egy celsius de ahhoz képest, hogy vagy 800k volt
nagy rakas k*ki.Az igénytelen kidolgozottság a használhatatlan billenyűzet, a kopások, nevetséges szervízháttér.
Szerencsére a cég ahol vagyok már felbontotta az FSC-vel az együtt működést, de rémálom a bevásárolt fsc eszközökkel dolgozni. -
atosz
őstag
Ott van a speckóknál, hogy pl a 14-es M sorozat 1 akkuval optikai nélkül 2.2 kg. Semmi extra, nincs nagyobb felbontás, nincs PCMCIA hely, vastag. A sub sztem felejtős, nem nyújt semmi kiemelkedőt, ami ott esetleg pozitívum a viszonylag nagy alap akku és a beépített ODD.
-
Hun'reeth
őstag
Én se hinném a 2 kilót 2 akksival meg az a 8 óra..... kissé gyanús. Nehezen hihető de ne legyen igazam.
-
kretenallat
senior tag
na igen. es persze bevezetnek egy uj nevet a tirpak magyarok kedveert. szeretem az ilyen kedves lehuzo megszolalasokat.
ad1, tessek szepen felfogni h a vilag tobbi taja is tele van hozzanemertokkel.
2, ne tessek ilyen lehuzo dolgokat megereszteni mert az is allitolag tipikus magyar rossz szokas, amit olyan edeskedvesen lehuzol...
3, ha mar idegen szavakat hasznalsz tedd helyesenlegysziegyebkent sose volt szerencsem amilohoz. ennyire silany lenne?
-
d900t
senior tag
Akkor beszéljünk a lényegről:
Az Esprimo a szerencsétlenül pozicionált Amilo Pro utóda. Megszabadították a pejoratív Amilo névtől, és adtak neki egy másikat. A gari közben 3 évre nőtt, mert ez a tipikus magyar vásárló fejében a megbizhatóság mértékegysége.
-
rgranc
aktív tag
Ha jól tudom (a Vistával kapcsolatban több helyen is szó esett erről), a licenszek visszamenőlegesen kompatibilisek, tehát egy Vista licensszel hivatalosan használható az XP is (de nem egyszerre a kettő)...
-
ShadowX
őstag
Tetszik a hoszzú üzemidő.
A XP vs. Vista dolog szerintem úgy műxik, hogy kérsz egy XP-t, aztán ha Vistát szeretnél, akkor extra pénz fejében upgrade csomagot kapsz.
-
Ste
addikt
mindez nagyon szépen és jól hangzik
a súlyuk nem hiszem, hogy 2 akkuval is ekkora maradna
a 2 oprendszeres dolog pedig hogy műxik? mind2-t adják hozzá (megdrágítja a gépet) vagy később felárasan cserélhető?
a 3g képesség ötletesmár csak az árra vagyok kíváncsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged