Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Az első pálya szerintem nagyon ott volt, minden téren,nagyon jól meg csinálták. A másik kettő az tényleg nem volt meg győző. A második pálya jó lett volna,ha nem ilyan atmoszférát kapunk. Nekem amúgy sem jönnek be ezek ködös,mocsaras, lápos pályák ( a Rage 2 be is utáltam.) A Holt meg azért nem tetszett mert olyan mint Urdak.Ettől függetlenül kitoltam vagy 10X a DLC-t
Ez merőben másabb lesz,mondjuk direkt nem néztem meg a trailert,csak a 3 képet,de azok alapján atom. -
Remélem jobban fog hajazni az Eternalra mint az előző DLC
Új hozzászólás Aktív témák
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest