Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #14 üzenetére
Az a hűtés de beteg rajt' csak nem a jó kis Giga Silent 7600GT-ről van?
-
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #14 üzenetére
köszi, ez alapos. elmentem őket, ha lesz időm rá akkor visszafejtem a cuccot és szólok a fejleményekről
-
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #12 üzenetére
viccet félre ha esetleg tudsz egy olyat csinálni hogy az adapter két oldalát nagyobb felbontásban lefényképezed/beszkenneled, még az se kizárt hogy megcsinálom.
egyébként nem tűnik annyira bonyolult cuccnak, igazából csak az AGP és a PCI slot lábkiosztását kell ismerni, az meg mindkettő open standard, szval inkább a kérdés itt az hogy hajlandó-e valaki rászánni az időt a cuccra.
még az AGP slot sourcing lehet érdekes kérdés, azt nem tudom honnan vásárolják hozzá. ezek a kártyák kézzel szereltnek tűnnek a forrasztások alapján -
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #10 üzenetére
hujj, elég húzós ez az árcédula ahhoz képest hogy lényegét tekintve csak egy kazalnyi drótról van szó.. értem hogy VRM modul meg minden de akkor is. ennyiért lehet hogy inkább veszek vagy bontok egy AGP slotot meg egy PCIe-PCI hidat és nekiesek pákával.
-
Tamás88
őstag
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
Ezzel próbáld ki, hogy futna Windows 10 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest