- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fowe
csendes tag
Sziasztok!
Vettem én is egy Aio-t mégpedig amit itt sokan: ID-Cooling FROSTFLOW X 120 vízhűtés típust. Nem volt probléma a felszerelése. Én a benyúló hűtőbordákat flexel vágtam le, persze előtte leszereltem a kártyáról a bordát és a keretét. A második Gpura ráraktam az első gpu bordáit, mert azok sűrűbbek így jobban vezetik a hőt. Az első Gpu 48 a második 56 fokos volt a tesztek alatt. Az előző próbálkozásom után vettem egy Zalman 700 wattos tápot. Ami szintén kevésnek bizonyult így hozzáraktam a rendszerhez egy relé segítségével a régi tápot is ami a videokártyát hajtja. Így már stabil lett a rendszer Tehát kellesz egy 800 wattos vagy erősebb táp a gépbe.
Így néz ki a kártya:
A mérési eredmények pedig ezek:
Én megoldottnak tekintem a dolgot. 46000 volt a kari, a 92 mm-s arctic venti: 1500 Ft, Az ID-Cooling FROSTFLOW X 120 vízhűtés pedig 15000 Ft. Ennyibe áll meg a cucc. Ja plusz tápegység ha nincs elég erős belőle a gépbe.
Végül nemtudom tudtátok-e hogy a kártyán levő dpi port több kijelzőt tud kezelni hasonlóképpen mint a hdmi. Tehát kép és hang egyszerre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest